Továbbra is attól az énekestől hangos az internet, akiről a napokban kompromittáló felvételek láttak napvilágot. A legújabb hírek szerint, időközben leléphetett az országból is.

Családos énekes

A magyar énekes, akiről a hírek szerint a férfi az egyik vidéki fellépését követően egy örömlány lakására látogatott el, ahol félreérthetetlen helyzetbe került. A történetet csak súlyosbítja, hogy egy házas édesapáról van szó, aki feltehetően nem számított arra, hogy azon a bizonyos kéjlakon kamerák is várják a fiatal lányok mellett. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Nem látni az arcát

A felvételek azóta már az internet minden szegletébe eljutottak, a kommentelők közül pedig sokan már azt is tudni vélik, kiről lehet szó. A videók megosztói a zenész arcát egyszer sem mutatták meg, ellenben a hangját meghagyták, hogy a kíváncsi nézők találgathassanak. Most úgy tűnik, az énekesnél betelt a pohár, s elege lett a pletykákból. Valaki ugyanis külföldön látta.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Külföldön látták

A Redditen felbukkant egy komment, melynek szerzője azt taglalja, hogy külföldön látta azt az énekest, akit többen is összefüggésbe hoztak a botránnyal. A szemtanú szerint a férfi az egyik szomszédos országba utazott, ahol az egyik benzinkúton botlottak egymásba.

Menekülhet

Az informátor arról nem tett említést, hogy az énekes egyedül vagy a családjával lett volna, azt azonban egy másik jelenlévő megjegyezte, hogy nem volt túl jó passzban. „Most találkoztam vele Bécsben, egy benzinkúton. Csak nem menekül a sajtó elől?” – tette fel a kérdést a szemtanú.

Megviseltnek tűnt

„Igaz én nem a benzinkúton találkoztam vele, hanem az egyik étteremnél, de elég megviseltnek tűnt. Számomra akkor még nem volt egyértelmű, hogy miért, aztán belebotlottam a videókba. Hát nem tudom, lehet jót tesz neki a környezetváltozás…” – tette hozzá egy másik informátor.

Elméletek

Ha lehet hinni a pletykáknak, akkor a megbélyegzett énekes most külföldön igyekszik túltenni magát a történteken. Ám ez a kommentelőknek nem szab gátat, meglepőbbnél meglepőbb teóriák látnak napvilágot – írja a Bors.

Zsarolták az énekest

Ahogy írtunk róla, a felvétel megosztója gondoskodott arról, hogy okozzon még pár álmatlan éjszakát a videó szereplőjének. Kiderült ugyanis, hogy 30 millió forinttal zsarolják az énekest, ám ha nem fizet, akkor még több részletet hoznak nyilvánosságra.

Bosszút akartak

A videót az egyik lánytól szerezte meg két fiatalember, akik bosszút esküdtek ellene, mivel a hölgy nem viszonozta a szerelmüket. Időközben viszont a zenészt is megzsarolták további felvételekkel… Tudtommal 30 milliót követelnek tőle – mondta az informátor.

Korábbi eset

Nem csak az imént említett zenész foghatja a fejét a neten keringő videók miatt, ugyanis alig egy éve egy másik előadó is botrányba keveredett. A szóban forgó történetnek a Szolnoki Palacsintafesztivál adott otthont, ahol azon a bizonyos júliusi napon Azahriah lépett színpadra.

Hírhedt fesztivál

A fiatal sztár koncertje annyira jól sikerült, hogy elszabadult utána a buli, aminek a végén Azahriah egy toi-toi wc mögött közösült az egyik rajongójával. A dolog valószínűleg soha nem derült volna ki, azonban egy szemtanú videóra vette az aktust, majd megosztotta a nagyvilággal. Nem kellett sok időnek eltelnie ahhoz, hogy a felvételek az énekes barátnőjéhez is eljussanak, aki bár mélységesen csalódott volt, végül megbocsátott csalfa szerelmének. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.