Három fiatal hunyt el, miután autójuk egy teherautóval ütközött. A borzalmas tragédia teljesen összeroppantotta családtagjaikat és ismerőseiket, akik szívszorító üzenetekkel búcsúznak.

Óriási erejű volt az ütközés

Ahogy a Budapestkönyéke.hu hírportálon beszámoltunk róla, a három huszonéves, Réka, Zsolti és Krisztián ültek abban az autóban, ami tisztázatlan okok miatt Alcsútdoboz közelében áttért a szemközti sávba, és ott egy teherautóval ütközött össze. Ketten szörnyethaltak a balesetben, az autó harmadik utasát életveszélyes sérülésekkel, mentőhelikopter vitte kórházba. Életét viszont már nem tudták megmenteni.

Kukoricásba került a kamion

A kamion vezetője észrevette, hogy az autó áttért a sávjába, hatalmasat fékezett, próbált menekülni, mikor a kocsi sofőrje visszarántotta a kormányt. Az ütközés olyan erejű volt, hogy a kamion a kukoricásba csapódott. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.  

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Felismerhetetlen lett az Opel

A kocsi annyira összeroncsolódott, hogy a kormánya és a vezetőülés között mindössze húsz centiméternyi hely volt.

Az autó darabjai szétszóródtak

Forrás: deltahirek.hu

Jó barátok voltak

A három fiatal nagyon jó barátságban volt egymással, Réka és Zsolti már 2018 óta egy párt alkottak, így ismerősi körük is ugyanaz – írja a Ripost.

Összeroppantak a családtagok

A felfoghatatlan tragédiában nemcsak családjaik, a barátok is teljesen összeroppantak. A tragédia teljesen összeroppantotta családtagjaikat és ismerőseiket.

„Örökké szeretni foglak”

„Angyal voltál, angyal lettél. Köszönöm, hogy éltél és szerettél. Nem haltál meg, csak álmodni mentél. Szívemben itt él emléked örökké, ha látni akarlak, csak felnézek az égre. A csillagok között utazol tovább, ott várj rám, ha időm lejárt. Drága szép egyetlen kincsem, a szívem minden apró darabját magaddal vitted. Elmondhatatlan fájdalom és űr, amit itt hagytál. Örökké szeretni foglak” – így búcsúzott Rékától édesanyja.

Feldolgozhatatlan gyász

„Mérhetetlen a fájdalmam. Fiam!!!!!! Ebből nem fog tudni felállni anya” – írta Krisztián édesanyja fia fotójához.

Barátok is posztoltak

„Nagyon szeretlek titeket. Szívünkben örökre élni fogtok. Istenem, annyira felfoghatatlan” – írta a fiatalok egy jó barátja.

Megdöbbentő sorok

Réka tavaly közösségi oldalán a később történtek fényében megdöbbentő sorokat osztott meg.

„Ez az én életem”

„Bár nem ezt az életet képzeltem el magamnak, attól még az enyém. Akár tetszik, akár nem, ezt az egyet kaptam. És nem vagyok hajlandó úgy leélni, hogy azt kívánom, bárcsak másmilyen lenne. Hiszen ez az én életem, és úgy alakítom, ahogy én szeretném. Az élet döntések sorozata, van mikor rossz és van mikor jó döntéseket hozunk. Az én életemben a legjobb döntés az volt mikor beléd szerettem!” – írta párjának, Zsoltinak. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.  

Kiemelt kép: helyszíni felvétel – Forrás: deltahirek.hu