Métereket repült az a gyalogos a 3. kerületben, akit egy autós ütött el a zebrán. Súlyos sérülésekkel került kórházba.

Piros lámpánál

A gyalogos lehet a felelős azért a balesetért, amely a 3. kerületben, a Szépvölgyi út és a Bécsi út kereszteződésében történt. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Jött az autó

A villamostól indult el egy középkorú férfi az út másik oldalára. A piros jelzés ellenére is lelépett az úttestre, ahol elütötte egy nagy sebességgel érkező fehér autó.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Videón a baleset

Csak 18 éven felülieknek

Hasonló, horrorisztikus balesetről két éve számoltunk be. Szentendrén egy autó több gyalogost is elgázolt a zebrán. A csodával határos módon senki sem sérült meg.

Egyik autó állt, a másik nem

A térfigyelő kamera képén jól látszik, ahogy több gyalogos várakozik a zebránál. Az egyik sávban megáll egy autó, hogy átengedje őket, de a másikban egyszer csak érkezik egy másik, ami a gyalogosok közé csapódik.

Egy cukrászdánál történt

Az Index egyik olvasója ismerte fel a helyszínt. A gázolás Szentendre belvárosában történt egy cukrászda előtt. Állítólag itt már többször volt koccanás is.

Ez is érdekelhet, frontális karambol Budapesten

Címlapfotónk a Bp-i Autósok Közössége videójából való.