Augusztus 30-án, szerdán késő délután Gödöllő belterületén súlyos baleset történt, melynek során kettő kétkerekű vezetője sérült meg komolyan.

Piros volt a lámpa

Egy Valkó felől a megengedett sebességgel érkező, Honda VFR típusú motorkerékpár haladt Gödöllő, Állomás utcán, amikor a gödöllői vasútállomásánál lévő jelzőlámpás gyalogátkelőhelyhez ért. Ebben a pillanatban jobbról egy kerékpáros jelent meg, aki a lámpa tilos jelzése ellenére úgy gondolta, hogy átteker a gyalogátkelőn. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Fotó helyszínről:

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Elütötte a biciklist

A motort vezető 30 év körüli férfinek fékezni sem volt ideje, elütötte a kerékpárost, aki métereket repült a levegőben, mielőtt az aszfaltra zuhant, a Honda motor pedig az ütközés hatására lehaladt az úttestről és a bal oldali árokba csapódott. A baleset következtében a kerékpáros és a motoros is súlyosan megsérült, tudatta a BudaPestkörnyéke.hu helyszíni tudósítója.

Helyszíni felvétel:

Fotó a helyszínről:

Súlyos sérülések

A motoros, noha viselt bukósisakot, igen komoly koponyasérülést szenvedett, őt a mentőszolgálat munkatársai a budapesti Honvéd kórházba szállították, ahol azóta is mélyaltatásban tartják. A mentés és helyszínelés ideje alatt félpályás útzár mellett lehetett közlekedni. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Helyszíni felvétel:

Ez is érdekelhet:

Összeomlottak a váci horrorbalesetben meghalt tinik szülei: Rikardo édesanyja a fia holtteste mellé feküdt

Kiemelt kép és belső fotó: Helyszíni felvételek – Forrás: GK