A Magyar Kerékpárosklub Metrópótló kampányában olyan útvonalakat mutat be Újpesttől Ferencvárosig, amelyeken könnyen pótolható a 3-as metró és elkerülhető a tömeg, természetesen biciklivel. Most hétvégén is pattanj két kerékre!

Bebiciklizés programok

A bebiciklizés programokon egy nyugodt hétvégi délutánon, végzett kerékpáros oktatók két órás túrán vezetik végig a résztvevőket a legkülönbözőbb forgalmi szituációkon, amikkel a mindennapokban találkozhatunk.

Biztonságosan és együttműködve

Napi 300 ezer érdeklődő olvasó! A BudaPestkörnyéke.hu a 11. legolvasottabb hírportál lett Magyarországon. Részletek itt. Közben ne hagyd ki a napi programajánlatunkat sem, mert Budapesten és környékén mindig történik valami. Ide kattintva megnézem a friss programokat.

 

 

Először videóban

“A Bebiciklizésen készült videónkban megmutatjuk, hogyan kell elindulni és megállni, elhelyezkedni az úttesten, mire kell figyelni a kerékpárutakon, kerékpársávokon vagy bringás infrastruktúra nélküli utcákon ahhoz, hogy magabiztosan és gond nélkül célba érhess” – írják a szervezők a BudapestKörnyéke.hu hírpotálnak küldött közleményben.

Alternatívák két keréken

Biciklivel a belvárosban

A három különböző alkalmon először az északi, majd a belvárosi és végül a józsef- és ferencvárosi utakat járják be. Július 17-én 15 órától kezdődik a második program, találkozás a Jászai Mari téren lesz, a híd északi lábánál, a bringaút mellett.

Előzetes regisztrációval

A túra résztvevőinek száma limitált, ezért regisztrációhoz kötött. Csak az regisztráljon, aki biztosan elmegy.

Közlekedni biztonságosan

A 2-3 órás belvárosi tekerés alatt oktatók segítségével megismerkedhetnek a különböző bringás infrastruktúrák típusaival, jellemző közlekedési helyzetekkel és azok megoldásaival.

Kezdő bringásoknak is

Az esemény ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Ne maradjon le róla, vagy szóljon kezdő bringás ismerősének!

Belvárosi tekerés

Oktatóvideókkal is segítenek

A Magyar Kerékpárosklub háromrészes oktatóvideó sorozatot készített a tévhitekről, bringás- autós- gyalogos együttműködésről és tipikus élethelyzetek biciklis megoldásáról. A Bebiciklizés elnevezésű program ingyenes.

Ingyenes programajánló

A BudaPestkörnyéke.hu hírportált az akkreditált magyar reklámpiaci mérés (Gemius) szerint a forgalmas időszakokban már naponta 220 ezren olvassák. A programajánlókat tehát nálunk tényleg sokan látják. Jó hírünk van! Ha neked is van programajánlatod, szervezel egy rendezvényt, az éttermed új étlappal rukkolt elő, küld el nekünk az infókat és ingyen megjelentetjük, hogy tényleg sokan tudjanak róla. Fontos és hasznos infók programszervezőknek itt!

Kiemelt kép: Facebook/bebiciklizes