Péntek reggel rálőttek a kukásokra Budapesten, a 3. kerületben. A lövöldözőt elfogták, elszámoltatása jelenleg is tart. Az FKF munkatársait a történtek után kórházba szállították.

Reggeli bejelentés

A Budapesti Rendőr-főkapitányság két perccel negyed 7 előtt kapta a bejelentést, a helyszínre érve pedig kiderült, hogy egy ember airsoft pisztollyal lövöldözik a Madzsar József utcában lomtalanítást végző két férfira. Az FKF munkatársai kórházba kerültek, az Országos Mentőszolgálat annyit közölt, hogy vizsgálatok és megfigyelés céljából vitték be őket. A BudapestKörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Hamar elkapták

hvg.hu úgy tudja, a feltételezett elkövetőt a rendőrök előállították. A 3. Kerületi Rendőrkapitányság fegyveresen elkövetett garázdaság bűntett gyanúja miatt indított eljárást az ügyben. A férfi elszámoltatása jelenleg is tart.

TUDTAD? A BudaPestkörnyéke.hu hírportált az erősebb napokon már 300 ezren olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Nagyon menő, hogy rengeteg hirdető is minket választ, bízik bennünk és a szponzorált cikkek is a piacvezetők közé repítenek minket. (Részletek itt) Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! Gyere vissza pár óra múlva, mert a BudaPestkörnyéke.hu hírportálon mindig találsz olyan infót, amit máshol nem olvashatsz.

Megijedtek a lakók

A BudaPestkörnyéke.hu tudósított arról, hogy hatalmas lövés rázta meg Budapesten a 2. kerületi Hímes utcát. Több lakó is értesítette a hatóságokat, miszerint talán lövéseket hallottak. A helyszínt azonnal ellepték a rendőrök. Kiderült: a szomszédok félelme valós volt, egy férfit lelőtte magát. 

Végzett magával

A BRFK a következőt válaszolta a Bors kérdésére: idegenkezűség gyanúja nem merült fel – vagyis a férfi minden bizonnyal öngyilkos lett.

Romlott az egészségi állapotuk

Ahogy arról a BudapestKörnyéke.hu beszámolt, egészségi állapotuk romlása miatt együtt akarta itthagyni ezt a világot egy idős házaspár férfi és nő tagja Újbudán. Az egyébként is tragikus cselekménybe azonban bekerült egy csavar: a férj életben maradt. 

Elterveztek mindent

Egy 70 év körüli nő és a férje akart véget vetni az életének. A szomszédok szerint a házaspár már hónapok óta tervezgette az öngyilkosságot, ám azt nem gondolták, hogy tényleg elszánják magukat a végzetes lépésre.

Tisztességgel szerettek volna elmenni

Az egyik lakó azt mondta: a férfi elárulta neki, hogy „ők tisztességgel szeretnének elmenni, nem akarják megvárni, hogy bekerüljenek a kórházba. Ezután pedig hozzátette: Erika és én öngyilkosok leszünk, már elterveztünk mindent. Augusztus végén tesszük meg!” – osztotta meg a megdöbbentő részletet a szomszéd.

Csak az asszony halt meg

A házaspár tehát már hónapokkal ezelőtt arról beszélt, hogy együtt lesznek öngyilkosok. Végül azonban csak az asszony halt meg.

Felvágta az ereit

Egy szomszéd riasztotta a rendőrséget, ugyanis már napok óta nem látták az idős házaspárt. A házban úgy tudják, hogy az asszony a fürdőszobában felvágta az ereit, a férfit pedig az egyik szobában találták meg, összevissza szurkálta magát. A BudapestKörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció