Amikor hűtőszekrényt keresünk az otthonunkba, több lehetőség is felmerül. Az első kérdés, amire válaszolnunk kell: szabadon álló vagy beépíthető legyen-e készülék? Fontos az is, hogy eldöntsük, rendelkezzen-e fagyasztórésszel is a szekrény?

Ha megvannak a válaszok, akkor megkezdődhet a célirányos keresés. Érdemes ezek után az egyes funkciókra is figyelmet fordítani. A Miele beépíthető hűtő-fagyasztói mind-mind minőségi termékek, ezeket vesszük most szemügyre.

Mely funkciók könnyíthetik meg az életünket?

Akármilyen háztartási készülékről is legyen szó, ma már alapkövetelmény az energiatakarékosság, a lenyűgöző dizájn, a könnyű kezelhetőség, és az sem árt, ha az okosotthonokba is telepíthető modellt választunk.

Ezeknek a kívánalmaknak megfelelnek a Miele gyártó termékei, így aki mellettük szavaz, az hosszú távú minőséget vásárol. Ezek a hűtők olyan extra funkcióval vannak felszerelve, amelyek megkönnyítik a mindennapi használatot. 

A beépíthető hűtő-fagyasztók előnye, hogy beleolvadnak a környezetbe, ezáltal egységes látványban lesz részünk a konyhába lépve. A vezérlők az előlap mögött vannak elhelyezve. Nézzük, milyen különlegességekkel, gyártóspecifikus tulajdonságokkal rendelkeznek még ezek a készülékek!

DailyFresh

A készülék aljában olyan magas kialakítású, kézreálló fiókok találhatók, amelyeknek a belsejében állítható a páratartalom. Ennek megfelelően akár kétszer hosszabb ideig maradnak frissek az itt tárolt zöldségek, gyümölcsök.

NoFrost

Igazi kedvence ez a funkció a háziasszonyoknak! Azokat a készülékeket ugyanis, amelyek tartalmazzák ezt a szolgáltatást, soha többé nem kell leolvasztani. Nincs jegesedés a fagyasztóban, hála a keringetéses hűtésnek.

DynaCool

Ez is sajátos jellemzője a fent említett márka hűtőszekrényeinek. A DynaCool biztosítja az egyenletes hőeloszlást. A készülék belsejében egy ventilátor gondoskodik a hideg levegő keringetéséről, így mindenhol megfelelő lesz a hőmérséklet. Nem fontos innentől kezdve, hogy hová tesszük az egyes élelmiszereket, fent és lent is ugyanannyi fok van.

ComfortClean

Ez is egy exkluzív funkció a Mielétől: a készülékajtóban található tárolók nagyon ellenállóak a karcolásokkal szemben, de másik fő előnyük, hogy kivehetők és mosogatógépben is tisztíthatók. Nem kell többé tehát kézzel kitörölni a rekeszeket. Emellett megemlítendő még, hogy ezek a műanyag dobozok átlátszóak, így tökéletes látványt nyújtanak.

FlexiLight 2.0

Egyes készülékek esetében elérhető a FlexiLight 2.0 funkció, amely tulajdonképpen nem más, mint energiatakarékos LED-es üvegpolc-megvilágítás. Ez nem vakít, hanem könnyen áttekinthetővé teszi a belső teret. A polcok maguk szabadon mozgathatók annak függvényében, hogy mekkora helyre van szükség az egyes élelmiszerek tárolásához.

Aki tehát minőségi beépíthető hűtő-fagyasztót keres, bátran válasszon az ismert német márka termékei közül. Az oldalukon többféle kialakítású modell is elérhető, érdemes a terméklapokat alaposan áttekinteni.

Ez a cikk szponzorált tartalom, megrendelő: miele.hu

Az auditált mérések szerint havonta átlagosan 12 millió alkalommal kattintják az olvasóink Like Company Kft hírportáljait. A támogatott cikkek egy hónapig címlapon vannak, így a partnereink reklámjait tényleg nagyon sokan látják, ezért hatásosak. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát.