Előzetesen valószínűleg nem gondolta Szabó András Csuti, mekkora komment-áradatot indít el azzal, hogy ékszert adott szépségkirálynő kedvesének. Biankával még alakulóban van a kapcsolatuk, amit igyekszik óvni az üzletember.  

Tanult a múltból

„Tanultam a múltbéli dolgokból, nem szeretném Biankát ennek kitenni. Jó ez így, ahogy most van, nem a nyilvánosság előtt akarjuk megélni a szerelmünket” – mondta korábban az üzletember. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Óvatos az új kapcsolatban

A 26 éves Bianka több szépségversenyen megfordult már, és az egyetemen hamarosan a mesterképzést kezdi. De bármennyire imponáló mindez Csuti számára, óvatosabban áll új kapcsolatához, még nem mutatta be gyermekeinek a gyönyörű lányt. 

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Szivecskés nyaklánc

Csuti szivecskés nyaklánccal lepte meg szépségkirálynő kedvesét, egy csokor virággal együtt adta át neki – írta meg a Bors. Azt viszont valószínűleg nem gondolta az üzletember, hogy a poszt alatt, amiben megmutatta követőinek az ékszert, valóságos állóháború alakul ki. Egymásnak estek az új kapcsolata ellen és mellette álló rajongók.

„Röhej, amit csinálsz”

„Miért nem vársz pár hónapot, akár évet, már röhej, amit csinálsz, a csajnak nem ciki, hogy mióta Edina elhagyott kb. a 10. a sorban és pár hónap jön a következő szerelem? Szánalmas vagy” – érkeztek azonnal a hozzászólások.

„Szép gesztus!”

 „Kinek mi köze hozzá! Mennyi megkeseredett, unatkozó nő. Szánalmas! Csokrot egy férfi bárkinek vehet. Igaz ezt mostanában kihalóban van, de nagyon szép gesztus akárkinek is veszi.” 

Szakítás és szerelem

A BudaPestkörnyéke.hu foglalta össze még december végén, hogy Csuti 2022-es éve izgalmasan alakult párkapcsolatai tekintetében. Januárban derült ki, hogy Kulcsár Edinával különválnak útjaik, aki nem sokkal később pedig közölte, hogy új párja van. Április elején Csutira is rátalált az új szerelem, és meg is mutatta a nyilvánosságnak barátnőjét, Ginát

Új kapcsolat

Augusztus végén viszont arról szóltak a hírek, hogy szakítottak, majd arról, hogy az üzletember a Farm VIP forgatásán összemelegedett Szorcsik Viki színésznővel. Ez a kapcsolat sem tartott azonban sokáig. 

Parasztházba költöztek

Körülbelül egy hónapot voltak együtt, gyerekeinek se mutatta be a színésznőt. „Nem akartam, nem is telt el annyi idő. Vikivel a kapcsolatunk nagyon máshogy indult, mint ahogy a kapcsolatok szoktak. Mi hamarabb költöztünk össze a parasztházba, mint hogy elkezdtünk volna randizni” – osztotta meg Csuti.

Együtt utaztak Bécsbe

Az üzletember azt sem titkolta, hogy máris új szerelem van az életében. A nála jóval fiatalabb, barna hajú lánnyal az Instagramon ismerkedett meg, és már együtt mentek el a bécsi karácsonyi vásárba.  

Vacsorával indult

„Nem budapesti lány, fiatalabb nálam sokkal, 26 éves. Az Instagramon „dobtam egy tüzet” az egyik fotójára, és írtam is, erre ő is visszaírt valamit. Az első találkozás egy vacsora volt félúton kettőnk otthona között. Ébredtünk már egymás mellett reggel, Bécsben is együtt voltunk a karácsonyi vásáron” – mesélte a sztár. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Szabó András Csuti. Fotó: 24.hu