Berki Renáta teljesen egyedül vezeti a háztartást, és fizeti a számlákat, kislányát pedig bölcsődébe kellett adnia, mert nem tud mellette dolgozni. “Én már soha nem fogom tudni megbeszélni a legfontosabb dolgokat a gyermekem édesapjával” – fogalmazott.

Berki Krisztiánnal közös az albérlet

Az özvegy elárulta, még mindig Berki Krisztiánnal közös albérletében lakik, a Római-parton. Emiatt egyáltalán nincs rossz érzése, szeret ott lakni, megnyugtatja a víz közelsége. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Egyedül fizeti a számlákat

Bár a családja sokat segít neki, Mazsi teljesen egyedül vezeti a háztartást, és fizeti a számlákat. „Az élet úgy hozta, hogy egyedül tartom fenn a háztartásunkat, én veszek szinte mindent” – mondta az özvegy.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Bölcsődébe adta a kislányát

Mazsi anyukája és a család szokott ruhákat és mindenféle jó dolgokat ajándékozni kislányának, Emmának. Az üzletasszony számára nem volt kérdés, hogy pár napra beadja a gyermeket a bölcsibe, mert képtelenség egy kislány mellett dolgozni

 Erőt kell vennie magán

Mazsi elismerte: sokszor vannak gyenge pillanatai, többször előfordul, hogy elsírja magát, de úgy érzi, kislánya miatt erőt kell vennie magán. Azt szeretné, ha Emma magabiztos, mosolygós anyuka mellett nőne fel.

Egyedül kell döntenie

Amennyi erőt ad neki kislánya, annyi terhet is ró rá, hogy mindenben egyedül kell döntenie. „Egy gyermeket nem egyedül vállal az ember. Lehet, hogy az édesapák bizonytalanok abban, hogyan kell bánni egy kisbabával, de a legtöbb helyzetben ott vannak, és fontos döntésekben segítenek. Én már soha nem fogom tudni megbeszélni ezeket a gyermekem édesapjával” – fogalmazott.

Jelen van a fájdalom  

Mazsi arra is reagált, hogy sokak szerint már túl van a gyászon: „Az, hogy nem mutatom, mikor sírok, vagy mikor zárkózom be, hogy napokig ki sem dugom az orrom a lakásból, nem jelenti azt, hogy a fájdalom nincs jelen az életemben” – mondta a Hot! magazinnak.

Botrány a műsorban

A BudaPestkörnyéke.hu is írt arról, hogy a Dancing with the Stars múlt heti műsorában Bárdosi Sándor meglepetésre búcsúzni kényszerült, amit a sportoló nehezen vett tudomásul.  Amint Bárdosi elfordult Berki Mazsitól, látványosan öklendezett egyet. A kamera mutatta Bárdosi Sanyi nem túl szép reakcióját, a televízión keresztül közel egymillió ember láthatta.

Felháborodtak a barátok

Mazsi ismerősei szerint az özvegynek sokkal nagyobb tragédiákat is át kellett már élnie, és mivel mindenki felé szeretettel és nyitottan fordul, bízik benne, hogy idővel ugyanezt kapja majd vissza másoktól is.

Luxusterepjárót kapott új szerelmétől

Arról is írtunk, hogy egy tehetős vállalkozó oldalán találta meg a boldogságot Berki Krisztián özvegye. Néhány hete egy luxusterepjárót is kapott Mazsi a szerelmétől. Berki édesanyja nemrég pedig azt mondta, csak addig tartott a nagy szerelem, míg Krisztiánnak volt pénze. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Berki Renáta és Berki Krisztián. Foitó: archív.