Nem jöttek be Shane Tusup törökbálinti számításai. Az olimpiai bajnok úszó, Hosszú Katinka egykori férje és edzője autómosót nyitott, ami alig több, mint egy hónap után bezárt, a szintén ide tervezett étterem és kávézó pedig már meg sem nyitja a kapuit. Nem szegte Tusup kedvér a fiaskó: a saját ginmárkájával a nemzetközi piacra készül az üzletember.

Máris bezárt az autómosó

Hiába a februári megnyitó, a Shane Tusup nevével fémjelzett törökbálinti autómosó alig több mint egy hónapot ért meg, az éttermét pedig meg sem nyitották. „Ez indítja el az új Black Diamond Luxury Lifestyle márkánkat. Egy márka, ami átlép több iparágba” – idézi a lap Shane Tusup a megnyitón elhangzott szavait. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Nem érte meg működtetni

Tusup az Árpád hídnál is nyitott egy hasonló autómosót, ami példásan üzemel, a Pest megyei részleg azonban bezárt. A lap információi szerint a magas bérleti díj és az ügyfélkör nem volt összhangban egymással. A bevásárlóközpont nemrég nyílt, még nem futott fel annyira, hogy sokan járnának ide akár kocsit is mosatni. Vagyis nem érte meg fenntartani az autómosót. 

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Új bérlőt keresnek

A szintén a bevásárlóközpontba tervezett nagyszabású lounge étterem és kávézó esetében sem jöttek be az edző számításai. A megnyitót előbb februárra, majd júniusra tervezték, jelenleg pedig az ajtóra függesztett táblán keresnek új bérlőt, írta meg a Blikk

„Át kell gondolni”

Tusup állítólag hónapokig fizette a bérleti díjat a még bezárt helyiség után, sőt már a bútorokat is oda szállíttatta, ám a megnyitót hiába várták a látogatók. „Az üzleti életben már csak úgy működnek a dolgok, hogy van, amikor az embernek át kell gondolnia, hogy az adott lehetőséggel él-e vagy sem” – mondta a lapnak Shane Tusup.

Irány a nemzetközi piac

Az edző-üzletember nagyon büszke a saját ginmárkájára, amellyel több díjat is nyert, és tervei szerint hamarosan a nemzetközi piacra is betör vele.

Bombaként robbant a hír

Ahogyan azt a BudapestKörnyéke.hu is megírta, tavaly tavasszal bombaként robbant a hír, hogy néhány hónapnyi szerelem, valamint egy eljegyzés után szakított egymással Shane Tusup és Szabó Zsófi. A páros mindkét tagja a közösségi felületén jelentette be, hogy románcuk véget ért, azóta pedig napra nap jelennek meg új információk a szakítás lehetséges okairól.

Vége

„Szeretnénk a saját oldalunkon elmondani a minket követőknek, hogy eljegyzésünket Shannel felbontottuk. Sehol sem szeretnénk erről nyilatkozni, ezért megkérünk mindenkit, hogy ezt tartsák tiszteletben”– írta  posztjában Szabó Zsófi, az edző pedig gyakorlatilag ugyanezekkel a sorokkal tudatta a követőivel, hogy Zsófi már nem az élete része. 

 Shane valódi énje

A szakítás után sorra jelentek meg a találgatások azzal kapcsolatban, vajon mi vezethetett idáig, a Blikknek egy ismerős azt mondta: Shanenek előjött a valódi énje, Zsófi pedig ezt egy percig sem volt hajlandó eltűrni. 

Zsófi nagyon megijedt

Az akkori hírek szerint az edző csúnyán, agresszíven viselkedett Zsófival, ez pedig rettenetesen megijesztette a kisgyermekes anyukát. Állítólag Shane az őrjöngés közepette rázárta Zsófira az ajtót, akinek ettől pánikrohama lett. A veszekedés addig fajult, hogy Zsófi már azt mondta, rendőrt hív, azt gondolván, ettől észhez tér a párja, ám a műsorvezető végül először az édesanyját hívta fel, hogy segítsen neki. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Shane Tusup. Forrás: Youtube.