Nagyon nehéz időszakon van túl Hódi Pamela és családja, de úgy tűnik, most már ő is és a lánya is jól van. A tavaly májusban elhunyt médiaszemélyiség, Berki Krisztián holttestét közös lányuk, Natasa Zselyke találta meg, ami sokkoló volt mindenki számára. Hódi Pamela úgy fogalmazott: gyermeke minden kérdésére felkészült és őszinte válaszokat adott neki.

Tragikus halál

Amint arról a BudapestKörnyéke.hu is beszámolt tavaly májusban holtan találták 9. kerületi otthonában Berki Krisztiánt. A médiaszemélyiség 41 éves volt. Az ügyben rövid sajtótájékoztatót tartott még a helyszínen a rendőrség. Elmondták, Berki Krisztián halála kapcsán nem merült fel az idegenkezűség gyanúja, így közigazgatási eljárás keretein belül vizsgálták az ügyet. Arról is beszéltek, hogy kábítószergyanús anyagokat találtak a lakásban. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Lánya talált rá

Berki Krisztián holttestét a lánya, Natasa Zselyke találta meg. Lapinformációk szerint Hódi Pamelával közös lánya, Natasa Zselyke ugyanis épp kettesben volt a lakásban Berki Krisztiánnal, és amikor reggel felébredt, már holtan találta meg a teraszon az édesapját. Ezek után az édesanyját hívta segítségül telefonon, aki azonnal a helyszínre sietett. 

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

„Jól vagyunk”

„Bármilyen furcsa is ezt kimondani, de jól vagyunk, mindannyian. Az eleje kimondhatatlanul nehéz volt, hisz egy olyan dologban kellett helytállnom, amiben azelőtt soha. Minden erőmet összeszedtem, és minden percben tartottam magam azért, hogy segítsem a lányomat” – nyilatkozta Berki Krisztián egykori párja, Hódi Pamela, aki Maglódon él családjával.  

„Ha Nati nincs ott, minden más lett volna”

„Ha úgy történt volna az egész, hogy Nati nincs ott, minden más lett volna. Akkor fel tudok készülni. Akkor nagy levegőt veszek, és elmondom neki, hogy mi történt az apukájával. Nem lett volna kevésbé fájdalmas, de Nati emlékei szebbek maradtak volna”.

Halott embert látni

„Belegondoltam, ha én látnék egy halott embert, legyen az akár idegen, megviselne. Nemhogy a szerettem látványa. Nehéz volt felfogni Krisztián halálát, de számomra még nehezebb volt elfogadni azt, ahogyan meghalt” – tette hozzá az édesanya a Story magazinnak adott interjúban.

Minden kérdésére válaszolt

„Akkor átbeszéltünk mindent. Felkészültem, és őszintén válaszoltam minden kérdésére, amire csak tudtam. És a mai napig ezt teszem. Nem szeretném, ha csalódna bennem esetleg amiatt, hogy a lelke érdekében mást mondok, mint ami az igazság. Nem teszem ki annak, hogy mismásolok, ő meg majd az internetről elolvassa, mi miért és hogyan történt. Az egymás iránti bizalmunk ennél sokkal fontosabb” – folytatta Hódi Pamela.

Borzasztóan sajnálja

„Krisztiánnal rengeteget veszekedtünk, de azt sosem vontam kétségbe, hogy szereti a gyermekeit. Tudom, hogy mindennél fontosabb volt a számára a Natival töltött nyolc éve. Borzasztóan sajnálom, hogy a kislányomnak sem sikerült máshogy az élete, mint az enyém, és neki is az apukája nélkül kell felnőnie” – fűzte hozzá.

Nincs szüksége pszichológusra

„Természetesen elvittem pszichológushoz, de a szakemberek is azt mondták, Natinak nincs szüksége pszichológusra, mert olyan kimondhatatlanul jó az anya-lánya kapcsolatunk, hogy én tudok lenni a pszichológusa. Persze sokan mondják, hogy a történtek hozadéka majd később fog kijönni. Lehet. Nem tudom, mi lesz, de Nati most jól van” – fogalmazott Pamela. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Hódi Pamela. Fotó: TV2