Hosszú idő után hírt adott magáról Molnár Gusztáv. A hosszabb ideje alkoholproblémákkal küzdő színész élete az elmúlt években szomorú fordulatot vett: feleségével elváltak, munkáit elvesztette és többször megjárta az elvonót. Ma egy internetes bejegyzéséből derült ki, hol van és mivel foglalkozik éppen.

 „Jól vagyok, nem is lehetnék jobban”

 „Kedves Barátaim! Megelőzve a találgatásokat és a haszontalan híreszteléseket, talán az a legegyszerűbb, ha 265 nap után én magam adok hírt magamról. Jól vagyok. Nem is lehetnék jobban, hiszen élek. Közel 9 hónapot töltöttem önmagammal. Hálás vagyok, hogy segítséget kaphattam, hogy ez idő alatt nem kellett a kinti dolgokkal foglalkoznom, hogy megérthettem a valóságom talán nem is az, mint aminek eddig hittem” – kezdte bejegyzését a színész az Instagram-oldalán. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Pokollá változott a világa  

„A saját világom Komló előtt pokollá változott, és nem igazán láttam már belőle kiutat. Vesztettem. Ezzel a fájdalommal, veszteséggel kellett szembe néznem, és persze önmagamnak azzal a részével, amiről ez idáig nem akartam tudomást venni” – tette hozzá.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Ajándékot kapott a sorstól

Molnár Gusztáv úgy fogalmazott: senki sem maradhat ugyanaz, aki volt, ha egyszer megismeri önmagát. A művész azt gondolja: ajándékot kapott azáltal, hogy lehetősége volt megtudni, korábban mi miért történt úgy az életében, ahogy történt. Most pedig az a feladata, hogy megtapasztalja, mi változott kilenc hónap alatt.

Bátortalan, de kíváncsi

„Eddig két kézzel kapaszkodtam a segítőim kezébe, most pedig az egyiket elengedték. Még kicsit bátortalanul, de rengeteg kíváncsisággal vágok bele egy nagy utazásba. A legfontosabb, hogy nem egyedül” – írta a posztban.

Budapesten tartózkodik

Molnár Gusztáv elárulta: jelenleg Budapesten tartózkodik. Hangsúlyozta: nem szökött el sehonnan és nem adott fel semmit.

Időre van szüksége

„Időre van szükségem, és nem szeretnék feleslegesen beszélni. Most élvezem a csendet. A saját csendemet. Az őszinteség nem azt jelenti, hogy másokról mondjuk meg az igazat. Minden úgy történt, ahogy történnie kellett, és mindenki úgy döntött, ahogy akkor abban a pillanatban helyesnek hitte” – fűzte hozzá.

Hálás

„Hálás vagyok, hogy képessé váltam elfogadni a segítséget, hogy rávezettek arra a felismerésre, hogy egész életemben azt kerestem, amivel keresek. Egyszer majd elmesélem…” – fejezte be hosszú bejegyzését a Mi kis falunk egykori sztárja.

Nehéz utat járt be

A BudaPestkörnyéke.hu írt arról májusban, hogy Molnár Gusztáv kemény utat járt be, mire ráébredt, hogy az egyetlen megoldás az elvonó: a kisfiával megromlott a kapcsolata, a testvérével összeveszett, visszavonták az összes szerepét és a házassága is zátonyra futott. 

Találkozott a testvérével

Bár a színész nem fogadhat látogatókat a rehabon, Gusztáv testvére, Csilla találkozhatott vele. Elmondása szerint a színész külsőre és lelkileg is sokat változott, az előnyére: tisztában van vele, hogy rosszat csinált, és már van terve, milyen úton induljon el ahhoz, hogy új életet kezdjen. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Molnár Gusztáv. Fotó: Facebook