Partnere helyett a gödöllői rendőrök fogadták azt a 20 éves fiút, aki képekkel zsarolt egy 19 éves lányt. Az áldozat értesítette a rendőrséget – a találka helyén bilincselték.

Fotók

Egy gödöllői fiatal tett feljelentést 2022. szeptember 5-én, miután egy ismerőse néhány héttel azelőtt megkereste és elárulta: fotókat birtokol róla. Először kedveskedve akarta „befűzni” a lányt, mondván segít neki, ám a lány elutasította közeledését. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Bepöccent

A visszautasítást hallva a fiatalember hangnemet váltott. Közölte, ha a lány nem lesz vele, a nyilvánosság számára elérhetővé teszi a képeket. A lány többszöri erősködés után beleegyezett és megállapodtak, 2022. szeptember 6-án délelőtt lerendezik a dolgot.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Hívta a rendőröket

A találka helyszínéről és időpontjáról a feljelentéssel egy időben értesültek a rendőrök, akik elfoglalták helyüket. A fiatalember megérkezett, belépve a lakásba levette a cipőjét, majd mielőtt rátért volna a lényegre két felfegyverzett vadidegen lépett ki addigi rejtekhelyéről.

Elfogták

Nemcsak a cipő került sebtében vissza a lábra, az outfit kiegészült egy bilinccsel és egy vezetőszárral, majd a villámlátogatás villámgyorsan a rendőrkapitányságon folytatódott a gödöllői nyomozók társaságában.

Beismerte

P. Roland beismerő vallomást tett. Állítása szerint a visszautasítást nem kezeli jól, „van egy kattom” – fogalmazott. Mindent azért csinált, hogy megszerezze magának, de már nagyon megbánta.

Eljárás folyik

A Gödöllői Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya kényszerítés kísérlete bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatja le vele szemben a további eljárást. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Videón az elfogás:

Ez is érdekelhet:

Összebalhézott két férfi a 13. kerületben: végül tapétavágóval ment neki egyik a másiknak

Kiemelt kép: police.hu videorészlet