Tíz hónappal a teaszeánsz után még mindig nem tért vissza a normális kerékvágásba Béres Anett élete. A Való Világ egykori sztárja mára testileg szinte teljesen felépült, de még most is a bántó kommentek és a negatív üzenetek kereszttüzében van. Attól tart, hogy ez a bélyeg örökre rajta marad.

Az internet nem felejt

Az internet nem felejt: ezt a saját bőrén tapasztalja meg a Való Világ egykori sztárja, aki tavaly június 10-én részt vett egy „teaszeánszon”, ahol pszichoaktív szerek hatására végül meztelenül eltűnt az erdőben, ahol komoly sérüléseket szenvedett. A ruhátlan valóságshow-szereplőre egy szőlőültetvényen talált rá egy idősebb férfi, aki kapálni indult. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Nem heverte ki a történteket

Mindez már 10 hónapja történt, a testi felépülés pedig lassan a végéhez ér, ám Anett még mindig nem heverte ki a történteket. Az RTL stábjának számolt be arról, milyen nehezen éli meg a negatív üzeneteket, amelyek többsége arról szól, hogy ő egy drogos.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

„Nem vagyok drogos”

„Belém kötnek, hogy voltam ezen a teaszeánszon, és azt mondják, drogos vagyok. Ezt azért nem értem, mert én alapjáraton nem drogozom. Nem drogoztam soha, a jövőben sem fogok” – mondta határozottan a nő.

Tudja, hogy hibázott

„Tény: elmentem erre a szeánszra. Hibát követtem el, de attól, hogy valaki egyszer elkövet egy baklövést, mindent még nem lehet rá mondani. Például attól, hogy valaki megiszik egy pohár bort, még nem alkoholista” – tette hozzá.

Meg akar gyógyulni

Béres Anett mindennap hálát ad Istennek, hogy nem lett nagyobb baj. „Soha nem fogom elfelejteni. Ez egy nagyon rossz döntés volt, de pont ezért döntöttem úgy, hogy mindent megteszek, mert meg kell gyógyulnom” – fogalmazott, és hozzátette: még mindig jár a kezelésekre, amiket már nagyon neheze bír, de most már nem akarja feladni.

„Ez a bélyeg rajtam marad”

„Én úgy látom, amíg élek, ez a bélyeg rajtam marad” – mondta Anett, aki szerint mindenki ezzel a rossz döntésével azonosítja őt.

Két embert gyanúsít a rendőrség

A BudaPestkörnyéke.hu részletesen írt arról, hogy törött csontokkal, eszméletlenül találtak rá a Való Világ sztárjára – egy szentendrei nőt és egy budapesti férfit gyanúsítanak Béres Anett teaszeánszos ügyében „Egy 38 éves szentendrei nőt kábítószer birtoklása bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt, egy 38 éves budapesti férfit pedig bűnpártolás miatt hallgattak ki gyanúsítottként a siklósi nyomozók” – írta a Baranya Vármegyei Főkapitányság. 

 A sámánasszony programja

Ahogy a Budapestkörnyéke.hu hírportálon beszámoltunk róla, az egykori valóságshow szereplője a teaszeánsz eseményei során rosszul lett és életveszélyes állapotba került. Anettet hallucinációk gyötörték, attól tartott, hogy a Sátán belé akar költözni. Eltűnt 12 órára, majd Vokány környékén, a rendezvénytől közel két kilométernyire bukkantak rá, hiányos öltözetben.

„Hogy mersz engem felhívni?”

A BudaPestkörnyéke.hu legutóbb akkor írt Béres Anettről, amikor reagált Nagy Alekosz levelére. A randira hívó sorok és az azt követő telefonbeszélgetés nem nyerte el a lány tetszését. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció