Galambos Lajos ma délelőtt, 10 órakor megkezdte a 3 év 6 hónapos börtönbüntetését. Mint ismert a zenész áram-, víz- és gázlopás miatt ítélték el.

Bevonult

A Blikk úgy tudja, hogy a mulatóssztár ma délelőtt, 10 órakor vonult be a baracskai börtönbe. Lajcsit jogerősen 3 és 6 hónapra ítélték, ebből korábban 4 hónapot töltött előzetesben. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Februárban kellett volna

Amint azt portálunk is megírta, Lajcsinak már február 15-én meg kellett volna kezdenie a büntetésének a letöltését, ám ő akkor nem jelent meg a börtönnél.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Halasztást kért

Voltak, akik akkor azt feltételezték a zenész szökésben van, ám később kiderült, az egészségi állapota miatt kért halasztást. A napokban már sejteni lehetett, hogy Lajcsi tudja a bevonulásának az új dátumát, ugyanis a családján kívül senkivel nem kommunikált.

Megváltozott

„Bár a családtagjain kívül senkivel nem osztotta meg az időpontot, egyértelműen közeledik a dátum, hiszen Lajcsi viselkedése megváltozott” – közölte a Borssal pár napja egy neve elhallgatását kérő informátor.

A telefont sem vette fel

„A telefont szinte senkinek sem veszi fel, csak a gyermekeivel és a volt feleségével kommunikál, illetve egy két régi baráttal, de senki másra nem kíváncsi. Persze, igaza is van, most egy jó darabig nem láthatja majd azokat, akiket a világon a legjobban szeret, ilyenkor az ember tényleg csak arra igyekszik koncentrálni ami érzelmileg tölti, semmi más nem fontos – magyarázta az ismerős.

Nem hozta nyilvánosságra

Az ismerős szerint egyébként Lajcsi azért nem hozta nyilvánosságra az időpontot, mert nem akarta, hogy fotók lássanak róla napvilágot, amiken éppen bevonul.

Ezért ítélték el

Mint korábban mi is több alkalommal beszámoltunk róla, Galambos Lajost jogerősen is letöltendő szabadságvesztésre ítélték, amiért mocsai ingatlanában nem fizetett a közművek után, majd megvesztegette azokat az ellenőröket, akik rájöttek a bűncselekményre. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kapcsolódó:

Beszédes a csend: Galambos Lajos a családján kívül senkivel nem kommunikál – Vajon már tudja, mikor kell börtönbe vonulnia?

Kiemelt kép: Galambos Lajos – Forrás: TV2