Újabb motoros vesztette életét Pest vármegyében. Hétfőn késő délután motoros és személygépkocsi ütközött össze Nagytarcsán, a motort vezető 35 éves férfi a helyszínen belehalt sérüléseibe.

Tragédia Nagytarcsán

Motoros és gépkocsi ütközött össze hétfőn 18 óra 41 perckor a 3102-es számú út 3-as kilométerszelvényében. A motort vezető 35 éves férfi a helyszínen belehalt sérüléseibe. A Gödöllői Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya megkezdte a baleset helyszínelését és a körülmények vizsgálatát. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Teljes útlezárás Dombóvár térségében.

Balesetről érkezett bejelentés június 26-án 18 óra 35 perc körül. Az eddig rendelkezésre álló adatok szerint a 61-es főút 82-es kilométerszelvénye közelében, Dombóvár térségében egy autós és egy motorkerékpár vezetője ütköztek össze, ez idáig ismeretlen körülmények között.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

A helyszínen meghalt

A balesetben a motoros olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínre érkező gyors orvosi segítség ellenére életét vesztette.

Teljes lezárás

A helyszínelés és a műszaki mentés idejére a főút érintett szakaszát teljes szélességében lezárták. Kérjük, hogy minden arra közlekedő fokozott óvatossággal haladjon – adta hírül a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság a Facebookon. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A tragédia helyszíne

Halálos ütközés

A BudaPestkörnyéke.hu írt arról, hogy június 24-én 18 óra 45 perc körül eddig tisztázatlan körülmények között egy motor és egy gépkocsi ütközött össze Budapest 11. kerületében, a Budafoki út és a Hengermalom út kereszteződésében. 

Nem élte túl

A balesetben a motort vezető férfi a szakszerű orvosi ellátás ellenére életét vesztette. A tragédia körülményeit a rendőrség vizsgálja – írta közleményében a police.hu.

Tűzcsapnak ütközött

A BudaPestkörnyéke.hu számolt be arról, hogy június 23-án 15 óra 50 perc körül egy motoros egy tűzcsapnak ütközött Budapest 8. kerületében, a Kerepesi úton. A motort vezető nő olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja.​ 

A buszsávban haladt

BudapestKörnyéke.hu tudósítójának közlése szerint egy magyar állampolgárságú motoros nő a buszsávban haladt a Kerepesi úton a Puskás Stadion felé egy Harley-Davidson 883 motorral, vélhetően a nemzetközi fesztiválra igyekezett. Egy ózdi férfi a külső sávban, vele párhuzamosan haladt egy Ford Focus kombival, ő pedig a gyerekéért igyekezett a Liszt Ferenc reptérre.

Kiemelt kép: a dombóvári baleset helyszíne. Fotók: Facebook.