Három agglomerációs településen nem lesz víz február 28-án, csütörtökön. Piliscsaba, Pilisjászfalu és Tinnye egy-egy településrészét érinti a vízhiány.

Február 28-án,  csütörtökön három Buda környéki településen is vízhiányra kell számítani – tájékoztatott a DMRV Zrt. Mint írták: ivóvíz közműhálózat karbantartási munkák lesznek, ezért ennek idejére érdemes előre gondoskodni a vízvételről.

Keress gyorsan sok pénzt, gyere hozzánk hirdetésszervezőnek! Rendkívül magas jutalékot kapsz, melyet azonnal utalunk. Fizetjük a telefonszámlád, a járulékaidat és nem számít mennyi idős vagy! A részletekért kattints ide!

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Február 28-án,  csütörtökön 8 órától 16 óráig nyomáscsökkenés, az ivóvíz-szolgáltatás szüneteltetése várható Piliscsabán a Garancstető, Álomvölgy I-II, Vár utcában, Pilisjászfalu magasabban fekvő területein és Tinnye magasabban fekvő területein a Király és a Mediterrán völgyben.

A vízművek arra kéri a lakosságot, hogy készüljenek a vízhiányra. Gondoskodjunk a háztartásukhoz elegendő vízmennyiség vételezéséről.

Kapcsolódó cikkek:

Koszos lehet a csapvíz

Azt is írták, hogy a karbantartás ideje alatt a lerakódott üledék felhasználói hálózatba bejutásának elkerülése érdekében a vízmérő előtti főelzáró csapokat tartsák zárva az érintett területeken.

A szolgáltatás ismételt beindításakor az ivóvízben átmenetileg sárgásbarna elszíneződés, zavarosodás fordulhat elő. A vezetékrendszer mosatása, fertőtlenítése miatt erősebb klór szag lesz érezhető, de ez – mint írták – az egészségre ártalmatlan.

Üvegtigris: Újra kinyitott Tinnyénél, úgyhogy ízirájder öcsém!

Kiemelt kép: illusztráció