SuperEnduro GP várja a motorozás szerelmeseit a Papp László Arénában, böllérfesztivál a disznóságok rajongóit Kistarcsán. A BMCben nem klasszikus mesezenéket élvezhetnek a gyerkőcök, a nagyobbakat társasjátékos délután várja Óbidán az Esernyősben. A Várkert mozi Frida Kahlo történetével készül és koncertekben sem lesz hiány: a Gesarol a Legenda Sörfőzdében, Green Day Acoustic by Basket Case a Vokál Rock Bistroban nyomja.

SuperEnduro GP a Papp László Arénában

A legfontosabb motoros esemény 2022-ben Magyarországon. 2 év után ismét Superenduro vb hazánkban, Budapesten, a Papp László Sportarénában.

Felbőgnek a motorok!

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

BÖLLÉRFESZTIVÁL Kistarcsán

A Csigaházban a X. Böllérfesztivált rendezik Kistarcsán. A disznóságok mellettvásári forgatagban kürtöskalács, lángos, rétes, gulyáságyú, forralt bor, tea, pálinka, sajtok, füstölt áru, édesség, kézműves ékszerek, ajándéktárgyak várják a közönséget. A jó hangulatról Bunyós Pityu, Maksa Zoltán és az Aradi-Varga duó gondoskodik.

Disznóságok a Csigaház előtti téren

Társasjáték délután az Esernyősben Óbudán

Ezen a délutánon a Mit Játsszunk? Társasjáték Ajánló Vlog játékmester csapata számos mai, modern, könnyen tanulható, nagy élményt adó társasjátékkal tanít meg bennünket játszani.
Legyen az parti-játék, családi kaland vagy mélyebb, egymásra hangolódást kérő játék.

EGY ASZTALNÁL JÁTSZUNK

Ezeken a társasjátékos délutánokon minden résztvevő találhat magának remek társasjátékokat, melyekből a helyszínen azonnal, akár többet is kipróbálhat. Játékmesterek: Győri Zoltán társasjáték tervező és Győri-Nádai Réka kreatív szakember.

Nem klasszikus mesezenék a BMCben

A zene – álom, az álom pedig ideális terep a mese és a fantázia szárnyalására. Ezen a koncerten Bartók és Ravel rövid zenekari művei köré építünk egy fantasztikus álmot, ahol minden megtörténhet – és meg is történik. A klasszikus Grimm és Andersen mesék világa találkozik az okostelefonokkal, Harry Potter és Chuck Norris pedig vállvetve győzik le a tűzokádó sárkányt.

Frida Kahlo a Várkert Moziban

A művészet templomai sorozat következő epizódjában Frida Kahlo sokrétű személyiségét ismerhetjük meg többféle nézőpontból: a kortárs feminizmus forradalmian úttörő művészét, és a mögötte rejlő embert, aki saját megkínzott testének és viharos kapcsolatainak foglya volt.

Viva la Vida

Gesarol a Legendában

A Legenda Sörfőzdében Gesarol koncert várja a retro-rajongókat szombat este.

Green Day Acoustic by Basket Case a Vokál Rock Bistroban

A legjobb Green Day dalok a Basket Case GD tribute bandától, ezúttal akusztikusan. Mellé meg Budapest legrockosabb bisztrója a legfinomabb ételekkel, italokkal. A belépés ingyenes, foglalni ér, sőt kifejezetten ajánlott!

Ingyenes programajánló

A BudaPestkörnyéke.hu hírportált az akkreditált magyar reklámpiaci mérés (Gemius) szerint a forgalmas időszakokban már naponta 220 ezren olvassák. A programajánlókat tehát nálunk tényleg sokan látják. Jó hírünk van! Ha neked is van programajánlatod, szervezel egy rendezvényt, az éttermed új étlappal rukkolt elő, küld el nekünk az infókat és ingyen megjelentetjük, hogy tényleg sokan tudjanak róla. Fontos és hasznos infók programszervezőknek itt!

Kiemelt kép: Facebook/ EnduroGP