Motorossal ütközött egy Mazda az Árpád fejedelem útjánál, a motoros a lábán könnyebben, utasa viszont mindkét lábán, illetve a medencéje is megsérült.

Egy irányban haladtak

A Budapestkörnyéke.hu információi szerint a Mazda 2 és a Honda FireStorm is az Árpád híd felől haladt a Szépvölgyi út felé. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Vissza akart fordulni

Az Árpád fejedelem útja 67. számnál lévő szervízúton akart visszafordulni a Mazdát vezető fiatal nő a híd felé. Lehúzódott jobbra, index és kanyarodott, közvetlenül a Honda elé.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Alig sérült a Mazda:

Fotó:G.K.

Aszfaltra estek a motorosok

Nekicsapódott, majd Honda a baloldalra csúszott, a járdához, a férfi sofőr és a nő utasa pedig az aszfaltra estek.

Súlyos sérülések

A Mazdás hölgy nem sérült meg, a Hondát vezető férfi a lábán könnyebben, utasa viszont mindkét lábán, illetve a medencéje is, vélhetően 8 napon túl gyógyul majd.

Elvehetik a jogosítványt

Az okozott sérülések miatt a Mazdás nőt eltilthatják a vezetéstől.

Több métert sodródtak a motorral

Fotó: G.K.

Egyből ápolni kezdték

A motor utasának hölgy ápolását az úttesten kezdték meg a mentők, majd izolációs fóliába helyezték és úgy tették a mentőbe, majd kórházba szállították.

Lezárták az utat

A mentés és a helyszínelés idején alatt az Árpád fejedelem útja ezen szakaszán teljes útzár volt érvényben.

A buszok is kerültek

A BKK tájékoztatása szerint a 29-es autóbusz módosított útvonalon közlekedett, nem érintette a Tímár utca és a Szépvölgyi út megállót. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Helyszíni felvételek – Fotó: G.K.