Budakeszin Müller Péter legújabb könyvéről mesél, Óbudán Benke László szerelmes verseskötetét mutatják be. A hetet egy remek reggelivel kezdhetjük Mátyásföldön, este pedig elgondolkodtató előadás Feldmár Andrással és Péterfy-Novák Évával.

Anyám titkos könyve Budakeszin

19 órakor Müller Péterrel találkozhat a közönség Budakeszin, az Erkel Ferenc Művelődési Központban. A Kossuth-díjas író ősszel megjelenő könyvéről mesél Anyám titkos könyve című előadásában.

Müller Péter könyvbemutató előadása

Napi 300 ezer érdeklődő olvasó! A BudaPestkörnyéke.hu a 11. legolvasottabb hírportál lett Magyarországon. Részletek itt. Közben ne hagyd ki a napi programajánlatunkat sem, mert Budapesten és környékén mindig történik valami. Ide kattintva megnézem a friss programokat.

 

 

Szerelmeskönyv Óbudán

Könyvbemutató az Óbudai Társaskörben: Benke László: Ketten a forrásnál, Szerelmeskönyv – válogatott versek – című művét ismerhetik meg az olvasók. Bevezetőt mond: Kaiser László költő, író, kiadóvezető

Szerző: Benke László

Reggeli a Verandában

A régmúltból megőrizni vagy visszahozni azt, ami jó, kellemes és tartalmas volt. Személyes, barátságos, és kedves kiszolgálás, házias ízek, kellemes környezetben. A Veranda Delikát pompás reggelivel vár, délután érdemes egy finom sütiért betérni.

Hétkezdő reggeliző

A katasztrófa után – Péterfy-Novák Éva és Feldmár András beszélgetése

“Az igazi beszélgetés az, amiben az igazság megmutatja magát. Egy jó dialógus szeretettel teli, amiben sem a másik nem tudja, mi a tuti, sem én, de ha jóindulatúak és őszinték vagyunk, megjelenik közöttünk az igazság. Nagy élmény.” – vallja Feldmár András. Beszélgetése Péterfy-Novák Évával 19 órakor kezdődik.

Igazi beszélgetés

Ingyenes programajánló

A BudaPestkörnyéke.hu hírportált az akkreditált magyar reklámpiaci mérés (Gemius) szerint a forgalmas időszakokban már naponta 220 ezren olvassák. A programajánlókat tehát nálunk tényleg sokan látják. Jó hírünk van! Ha neked is van programajánlatod, szervezel egy rendezvényt, az éttermed új étlappal rukkolt elő, küld el nekünk az infókat és ingyen megjelentetjük, hogy tényleg sokan tudjanak róla. Fontos és hasznos infók programszervezőknek itt!

Kiemelt kép: Facebook/Mullerpeterszerzo