Vasárnap 19 óráig adhatta le közel 8 millió állampolgár a szavazatát Magyarországon. 18:30-ig a választók csaknem 68 százaléka járult az urnák elé. A celebek is leadták voksukat, Nagy Ervin például az utolsó órákban is arra biztatta a fiatalokat, hogy menjenek el szavazni.

Utolsó figyelmeztetés

„LAST CALL!!! Na fiatal barátaim, jövő generációja, spuri szavazni! Szavazz magyar, hí a haza! És emlékezz a tanultakra, ha szembe állsz Magyarország térképével, balra van Nyugat” – írta Nagy Ervin az urnazárás előtt két órával Facebook oldalán. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Felszólalt a pedagógustüntetésen

A színész aktív közéleti életet él. Nemrég felszólalt a pedagógustüntetésen. „Én csak egy tanár vagyok a tévéből. Ti vagytok a magyar értelmiség utolsó védőbástyája!” – mondta Nagy Ervin az RTL népszerű sorozatának, a Tanár című sorozatnak a főszereplője a tüntetésen. A népszerű színész szenvedélyes beszédében emlékeztetett arra, hogy a tehetségeket a jó tanárok ismerik fel. “Karikó Katika mellett is volt egy jó pedagógus” – mondta, majd felsorolta az egykori tanárait, akinek ő is sokat köszönhet. A színésznek többször elcsuklott a hangja a beszéd közben. 

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Liptai Claudia is szavazott

Liptai Claudia is élt állampolgári jogával. A műsorvezető és férje vasárnap délelőtt adta le a voksát. Fotójuk alapján még sorba is kellett állniuk, a hátuk mögött látszik, hogy kígyózik a sor.

Liptai Claudia és Pataki Ádám

Forrás: Facebook/Liptai Claudia

Győzike a Fideszre szavazott

Gáspár Győző vasárnap késő délután Bea asszonnyal adta le a voksát. A valóságshow szereplő mindenkit arra biztatott, hogy szavazzon a Fideszre. Győzike egyébként a hét elején a Külügyminisztériumban járt, ott nyújtotta be felvételi kérelmét a Fideszbe.

Győzike és Bea asszony

Forrás: Facebook/Gáspár Győző

Az első sorban vonult

Gáspár egyébként napok óta csak a Fideszről posztol a Facebook-oldalán, és legutóbb feltűnt a Békemeneten is. A rapper Bayer Zsolttal, Bencsik Andrással és Semjén Zsolttal vonult az első sorban. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Nagy Ervin – Forrás: Facebook/Nagy Ervin