A díva már korábban sem rejtette véka alá, milyen jó véleménnyel van fiatal kollégájáról. Éppen ezért aligha meglepő, hogy őt tartja a legidálisabbnak a szerepre.

Hamarosan kezdődik a forgatás

Már van egy aláírt ígérvényem az életemről szóló filmre, amit – ha minden igaz – elkezdünk forgatni június-július tájékán – jelentette ki Zalatnay Sarolta a Tv2 Tények Plusz című műsorában. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ő lenne a legmegfelelőbb

Az énekesnő szavaiból egyértelműen kiderült az is, hogy kit tart a legmegfelelőbbnek ahhoz, hogy őt eljátssza. „Fiatalkori énem megjelenítésére, mivel hasonlóképpen éli az életét és viselkedik, Tóth Andi lenne a megfelelő” – jelentette ki határozottan.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Amolyan polihisztor

Azt már korábban sem rejtette véka alá, hogy mennyire tehetségesnek tartja a fiatal énekesnőt. Tóth Andi korunk egyik legjobb fiatal énekesnője, és ez nem az én véleményem, hanem egy makacs tény. Arról nem beszélve, hogy amolyan polihisztor is – magyarázta.

Hatalmas tehetségnek tartja

Megjegyezte, hogy ha utánzós műsorba hívják, akkor a döntőig jut, ha táncos műsorban vállal szerepet, akkor azt úgy nyeri meg, hogy az ember azt sem hiszi el, hogy nem a bölcsőben kezdett táncolni. S persze színészként is helytáll.

Érthető választás

Zalatnay Sarolta azt hangoztatta, ilyen multitalentumot hagyni kell szállni, mert ha valaki megvágja a tollait, zuhanni kezd és elveszíti a hitét önmagában. Ennek fényében nem is olyan meglepő, hogy őt kérte fel életrajzi filmje főszereplőjének. A beszélgetést a Blikk szemlézte.

Elszíneződött szonda

Az énekesnő nemrégiben azzal került a hírekbe, hogy ittas vezetésen kapták. Mint mi is beszámoltunk róla, egy 2022 februári estén egy általános közúti ellenőrzés keretein belül leintették a rendőrök. A budapesti utcában ahogyan a többi sofőr, ő is készségesen félreállt a karjelzésre.

Nem kivételeztek vele

Talán még az egyenruhások is meglepődtek, amikor meglátták, hogy Zalatnay Sarolta ült a volán mögött. Ez persze nem akadályozta meg őket abban, hogy jól végezzék a munkájukat. Azonban kiderült, hogy az énekesnő alkoholt fogyasztott majd úgy döntött, kormány mögé ül. A hot! magazin információi szerint azonnal elvették a jogosítványát és eljárást indítottak ellene.

Nem tagadta

„Nos, ha anno nem is írtam ki a közösségi oldalaimra, most beismerem, hogy valóban történt egy ilyen eset, aminek következményeként be is vonták a jogosítványomat. Mindig az egyenes út a legrövidebb, így meg sem próbáltam kidumálni magam” – fogalmazott az esettel kapcsolatban. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A csatorna összeállítása itt tekinthető meg

(Kiemelt kép: MTI/Koszticsák Szilárd.)