Milliós értékben lopott, most a a kőbányai rendőrök nagy erőkkel keresik a férfit, akiről a rendőrség egy felvételt is közzétett. A videó cikkünk alján nézhető meg.

Kőbányán történt

A Budapesti Rendőr-főkapitányság 10. Kerületi Rendőrkapitánysága lopás bűntett gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

FRISS!

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Milliós tételben lopott

A rendelkezésre álló adatok szerint egy férfi 2022. április 15-én 8 óra 20 és 30 perc között  egy kőbányai hotel előterében a sértett figyelmetlenségét kihasználva ellopta táskáját, benne okmányaival, műszaki cikkekkel és pénzével, összesen több, mint egymillió forint értékben.

Fotón a férfi:

Ezt kéri most a rendőrség

A Budapesti Rendőr-főkapitányság 10. Kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Itt az arca is látszik a férfinak:

A feltételezett elkövetőről felvétel készült, mutatjuk:

Ez is érdekelhet:

Kiemelt kép: Az elkövető – Forrás: police.hu videorészlet