Tragikus balesetben halt meg egy fiatal labdarúgó Székesfehérváron. A 26 éves áldozattól szívszorító szavakkal búcsúzott édesapja és nagymamája is, de gyászolják az ismerősök és a vármegye labdarúgói is.

Újraélesztették a mentők

A BudaPestkörnyéke.hu írt arról, hogy a Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányságra szombaton reggel arról érkezett bejelentés, miszerint Székesfehérváron, a Mészöly Géza utca 1. szám alatti hátsó bejáratnál található füves területen egy ember újraélesztését hajtották végre a mentőszolgálat munkatársai. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Hiába küzdöttek érte

Hiába küzdöttek az életéért, a férfi sajnos meghalt. A hetedik emeletről kieső áldozat pedig egy fiatalember. A rendkívüli haláleset körülményeit a rendőrség közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja. Később kiderült, egy 26 éves férfi halt meg, aki egy hetedik emeleti erkélyről esett ki és zuhant a mélybe. A feol.hu úgy tudja, baleset történt.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Gyászol a család

 „Drága kicsi unokám, a szívem szakad meg” – írta a fiatalember nagymamája. Édesapja is a fájdalomtól megtörten búcsúzik fiától: „Kisfiam… Mindig a kisfiam maradsz, amíg élek… Nagyon bánt, hogy nem mondtam elégszer, hogy mennyire szeretlek!!!! Tudom, hogy nem így akartál elmenni… s azt is tudom, hogy fogunk mi még találkozni. Szeretlek, Fiam!” – írta édesapja a szívszorító szavakat.

Megbillent az üvegasztal

A Sportal.hu értesülései szerint Bence hajnalig a barátnőjével volt, ám a végzetes időpontban már egyedül tartózkodott a fehérvári albérletben. Félmeztelenül, egy takarót magára borítva ment ki az erkélyre cigizni, és a feltételezések szerint egy üvegasztalra fellépve ülhetett ki az erkély korlátjára. A helyszínen talált nyomok alapján azonban az asztal megbillenhetett alatta, a fiatal sportoló pedig a halálos mélységbe zuhant.

Jól menő vállalkozó volt

Jól menő vállalkozást irányított, szerette a munkáját. Mindig jó kedélyű volt, tele tervekkel. Hétfőn utaztak volna a barátnőjével Párizsba…

Emlékeznek a labdarúgók is

Gyászol a Fejér vármegyei labdarúgó közösség is. „Tragikus körülmények között, 26 évesen elhunyt Balla Bence Tamás, aki éveken keresztül az LMSK színeiben futballozott és csapatunkat erősítette. Tehetségével és életvidámságával mindig kiemelkedett a csapatból.

„Nyugodj békében, Bence!”

A Lepsény-Mezőszentgyörgy Sportkör részvétét fejezi ki családjának és hozzátartozóinak! Nyugodj békében, Bence!” – búcsúzott tőle korábbi csapata, ahová tavasszal tért volna vissza játszani, írta meg a Bors.

 Tragédia Budapesten

Kizuhant egy 31 éves férfi szombat este egy 9. emeleti lakás ablakából Budapesten, az Alíz utcában. A férfi olyan súlyosan megsérült, hogy az életét már nem lehetett megmenteni. 

Bűncselekmény gyanúja nem merült fel

„Bűncselekmény gyanúja nem merült fel, a körülményeket a Budapesti Rendőr-főkapitányság közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja” – tájékoztatta a sajtót a rendőrség.

Kiugrott a hatodikról

A BudaPestkörnyéke.hu adott hírt arról, hogy egy idős férfi csütörtök este úgy döntött, önkezével vet véget az életének: Kiugrott egy társasház hatodik emeletéről Budapesten az Örs vezér térnél. Az eset után riasztották a mentőket, akik hamar a helyszínre siettek. Bár megpróbálták újraéleszteni, nem jártak sikerrel. Már csak a halál beálltát tudták megállapítani. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Balla Bence Tamás – Forrás: Facebook/LMSK