Dudás Miki nem adja fel! Az egykori élsportoló a végsőkig küzd gyermeke édesanyjáért és mindent megtesz azért, hogy visszakapja családját. A volt kajakos és a modell Szigligeti Ivett már csaknem két hónapja jelentették be, hogy külön utakon folytatják.

A válás mellett döntöttek

A BudaPestkörnyéke.hu írta meg szeptemberben, hogy a válás mellett döntött Dudás Miki és Szigligeti Ivett. Az egykori kajakos maga jelentette be a hírt a közösségi oldalán, 24 órán át elérhető Instagram-történetben. A rajongók már egy ideje gyanakodtak arra, hogy a páros házassága zátonyra futott, ám ők maguk egészen addig nem erősítették meg a pletykákat. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Árulkodó jelek

Pedig több árulkodó jel is volt, ugyanis eltűntek a közös fotók Ivett oldaláról, és egy TikTok-videó is napvilágot látott korábban, melyben a sztáranyuka megmutatta az otthonát, azonban egyetlen férfi holmi sem látszódott a felvételen. Ez volt az a pont, amikor a rajongók elkezdtek pletykálni arról, hogy a Nyerő Párost is megjárt házasok kapcsolata véget érhetett.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Miki cáfolt

Ezt követően azonban Dudás Miki cáfolta az értesüléseket, kamerák előtt és az újságok hasábjain is azt állította állította, Ivett és ő együtt vannak.  „Eleinte jókat nevettem, de már kezd sok lenni” – mondta pár hónappal ezelőtt.

Erősek érzelmekről beszélt

„Volt, hogy onnan értesültem egy ilyen hírről, hogy anyukám felhívott, hogy mi történt, láttam-e, mit írtak rólunk” – mondta korábban Miki, aki akkor kiemelte azt is, hogy a hullámvölgyek nem kerülhetik el a hosszú kapcsolatokat. Viszont akkor ő azt mondta, a kettejük közti érzelmeket a nehezebb időszakok csak megerősítik.

Vége

Nos, talán akkor tényleg így is gondolta, ám mostanra kiderült, a házasságuk valóban véget ért. Erről ő maga számolt be a közösségi oldalán, Instagram feltöltött sztorijában azt írta: „Drága Barátok, drága követők! 9 év után sajnos Ivettel külön folytatjuk.”

Ki akar békülni

A legfrissebb hírek szerint nem adja fel és a végsőkig küzd gyermeke édesanyjáért Dudás Miki. A volt kajakosban még él a remény, hogy szakításuk talán nem végleges, és visszakaphatja még a családját. Az egykori élsportoló egyik ismerőse elárulta, a kétgyermekes édesapa továbbra is azon dolgozik, hogy kibéküljenek Ivettel.

Nem nyugszik bele

„Nem akar belenyugodni abba, hogy végleg külön éljenek. Nagyon szereti őt és a gyerekeit is, értük bármire képes lenne. Narával és Mironnal most is sok időt tölt, sokszor vannak nála a gyerekek, de azért ez nem ugyanaz, mint mikor együtt éltek. Nem érzi jól magát egyedül abban a lakásban, ahol nemrég még a családjával együtt költözött be” – mondta a kajakos egyik barátja.

Szeretné rendbe hozni a hibáit

„Miki megfogadta, soha nem fogja feladni azt, hogy kibéküljenek Ivett-tel, mással nem tudná elképzelni az életét. Sajnos nem volt mindig jófiú, de szeretné a hibáit rendbe hozni és megváltozni” – tette hozzá a Blikknek.

Ivett máshogy gondolja

Ivett azonban a hírek szerint nem enged, továbbra is kitart elhatározása mellett, és szülei segítségével próbál új életet kezdeni egyedülálló édesanyaként. Az anyuka az ismerősök szerint jelenleg úgy érzi, már nincs közös jövőjük. Most a karrierjére koncentrál, a saját körmös szalonjával foglalkozik, illetve a gyerekek töltik ki az idejét. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Dudás Miki és Szigligeti Ivett – Forrás: RTL Klub