Molnár Gusztáv újra bevonul az elvonoóra, de előtte még zárt osztályon kezelik a lecsúszott színészt, akit elhagyott a felesége.

Lefogyott

Harminc kilót fogyott, nincs étvágya és lelkileg is padlóra került a színész, ugyanis a minap a delirium tremens tüneteit vélte felfedezni magán – írja a Blikk.

Úgy ébredtem, hogy artikulátlan hangokat adok ki

Hiába határoztam el, hogy egyedül leteszem a piát, be kell látnom, hogy ez nem fog menni. Az elvonási tünetek túl erősek – mesélte a lapnak a színész. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

35 évesen halálra itta magát

Tudom, hogy haldoklom! Ha ezt a lépést most nem teszem meg, mármint, hogy új elmegy az elvonókúrára, akkor ezt nem fogom túlélni – fogalmazott.

Bizonyítani akar

Szeretné megmutati feleségének, hogy talpra tud állni, és egyben sajnálja, hogy “végig kellett néznie” a leépülét.

Delirium tremens

Sajnos, elenyészően ritka, hogy valaki magától letegye az alkoholt, mert egy idő után komoly elvonási tünetek alakulnak ki, amit egy pohár ital enyhít, ezért könnyű visszaesni – fogalmazott korábban a Blikknek Dr. Funk Sándor addiktológus.

Felesége fizette az elvonót

„Az előző elvonómon a feleségem, Vivi támogatott, akkor azonban az volt az egyezség közöttünk, hogy októberig benn maradok. Én azonban három hét után eljöttem, és azonnal vissza is estem, újra inni kezdtem – számoltunk be pár nappal ezelőtt.

Elveszítette munkáit

Nemrég arról volt szó, hogy Molnár Gusztáv visszatér az RTL klubhoz és ismét szerepel a Drága örökösök című sorozatba. A csatornától tavaly augusztusban rúgták ki, miután volt párja, Dancsecs Ildikó elmondása szerint a színész bántalmazta nyolcéves gyermeküket, Benedeket. A Drága örökösök sztárja az ügy miatt minden munkáját elveszítette, az RTL Klub is akkor szakította meg vele az együttműködést.

Másodszor is kirúgták

„A minap kiderült, hogy nincs visszatérés, másodszor is kirúgtak. Én azonban – attól még, hogy nincs állásom – színész maradtam. Most egy monodrámát kezdtem el írni az életemről és az utóbbi néhány hétről, remélem, egyszer lesz majd alkalmam bemutatni. Addig is azonban valamiből élnem kell, úgyhogy most bármilyen állást elvállalok” – mondta a Blikknek a színész.

Fizikai munkára jelentkezett

„Épp most tárgyalok itt, Komáromban egy zöldségfeldolgozó üzemmel, ha minden jól megy, ott kapok munkát hamarosan. A külföldi álláskeresést sem zártam ki teljesen, meglátjuk, hogyan alakul majd az életem. Egy azonban biztos: most az a legfontosabb, hogy erős legyek és kitartsak, ehhez pedig az kell, hogy az alkoholtól végleg megszabaduljak” – jelentette ki az egykori sorozatsztár.

Kiemelt kép: Molnár Gusztáv – Forrás: RTL klub