A Korányi kórházban küzdenek Csollány Szilveszter életéért. Az olimpikont Sopronból szállították a budakeszi intézménybe, miután elkapta a koronavírust és állapota válságos lett. Csollány Szilveszter sem volt beoltva, sőt Facebook oldalán vírustagadó posztokat osztott meg.

Elkapta a koronavírust

Amint Budapestkörnyeke.hu is megírta, Csollány Szilveszter három hete kapta el a koronavírust. Egy hétig otthonában gyógyult, majd állapota súlyosabb lett, emiatt a soproni kórházban kezelték. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Lélegeztetőgépen van

Onnan szállították Budapestre, jelenleg az Országos Korányi Pulmonológiai Intézetben kezelik, állapota válságos, jelenleg mélyaltatásban tartják és gépek segítségével lélegeztetik.

Köszönjük a napi 335 ezer érdeklődő olvasónknak, hogy a BudaPestkörnyéke.hu Magyarország TOP legolvasottabb hírportáljai közé került. Részletek itt. Közben a holnapi és mai programajánlónkat ide kattintva éred el!

Sydneyben nyert aranyat

Csollány Szilveszter a 2000-es Sydneyben rendezett olimpián gyűrűn nyert aranyérmet, 2003-ban visszavonult, az utóbbi időben Ausztriában dolgozott edzőként, de szerepelt a TV2 Exatlon című műsorában.

Csisztu Zsuzsa is szurkol neki

Több sportoló és híresség is a legjobbakat kívánja neki, köztük Csisztu Zsuzsa műsorvezető, aki a Facebook-oldalán megosztott egy közös képet: „Nem kellenek szavak, barátom Szilas! Veled vagyunk”– írta a bejegyzésében.

Gödény György posztjait osztotta meg a Facebookon

Akik követték Csollányt a közösségi médiában, azok az utóbbi hónapokban, évben láthatták, hogy több posztot is megosztott a vírustagadó Gödény Györgytől, s nem igazán hitt az oltás hatékonyságában sem. Nem is adatta be magának a koronavírus elleni vakcinát.

Meghalt Kóbor János

Hétfőn jelentette az Omega együttes, hogy 78 éves korában meghalt Kóbor János. A Törökbálinton élő zenész november elején került kórházba, állapota olyan súlyos lett, hogy őt is lélegeztetőgépre tették. A zenész korábban arról beszélt, hogy nem oltatja be magát, bízik az immunrendszerében. A Kóbor Jánosról szóló cikkeinket ide kattintva éred el.

Rusvai Miklós is megszólalt

“Az oltástagadó hírében álló Csollány Szilveszter egy sportember, ráadásul évtizedekkel fiatalabb Kóbornál, mégis nagyon rossz állapotban van a vírus miatt. Az ő sorsa igazán meggyőző lehetne az oltásellenesek számára”  – mondta Rusvai Miklós Csollány Szilveszter állapotára reagálva.

Meghalt Igaly Diána

Áprilisban írtunk arról, hogy koronavírus miatt meghalt Igaly Diána. A sportoló  2000-ben a Sydney-ben rendezett olimpián bronzérmet nyert skeetlövészetben, majd négy évvel később érte el pályafutásának csúcsát, az olimpiai győzelemmel.

Lélegeztetőgépre került

A sportlövő is hetekig küzdött a vírussal, majd lélegeztetőgépre került. De szervezete nem tudta legyőzni a vírust. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Csollány Szilveszter – Forrás: TV2