Valószínűleg egy holland turista vesztette életét Budapesten, amikor lezuhant a Szabadság hídról. A rendőrök tisztázatlan körülményekről beszélnek.

Szép fotó bűvöletében

Ahogy arról a BudaPestkornyeke.hu is beszámolt egy szép fotóért mászott fel egy fiatalember a budapesti Szabadáság hídra tegnap délután. Eddig még nem tudni, hogy miért, lezuhant és szörnyethalt.

A rendőrség visszafogott

A rendőrség eddig csupán annyit közölt, hogy eddig tisztázatlan körülmények között fél hat után nem sokkal lezuhant a Szabadság hídról egy fiatal férfi, aki olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy életét vesztette.

Napi 300 ezer érdeklődő olvasó! A BudaPestkörnyéke.hu a 11. legolvasottabb hírportál lett Magyarországon. Részletek itt. Közben ne hagyd ki a napi programajánlatunkat sem, mert Budapesten és környékén mindig történik valami. Ide kattintva megnézem a friss programokat.

 

 

A helyszín

Holland turista lehetett

A Blikk azonban biztos forrásból megtudta, nem egy részegen bulizó felelőtlenségéről van szó, hanem egy turistáról. Információnk szerint ugyanis az áldozat holland állampolgár és egy fényképet szeretett volna készíteni, ezért mászott fel a hídra.

Lezárták a hidat

A rendőrök a helyszínelés idejére a hidat teljes szélességében lezárták. A meghalt férfi a híd közepén, a járdára zuhant. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Akkor hogyan készülnek innen fotók?

A bulvárlap beszélt Rizsavi Tamás fotóssal, aki rendszeresen készít extrém helyekről képeket. Azt mondja a Szabadság híd pilonjára és pillérére még 2013-ban, engedéllyel ment fel. Hatalmas élmény volt mint fotósnak, de senkit nem biztat arra, hogy kipróbálja, ő is a hídmestertől kapott hozzá segítséget.

Tavaly szeptemberben leugrott egy férfi a hídról

A férfi az ugrás előtt kb. 15 perccel érkezett a hídra, majd levetkőzött alsónadrágra és hátra hagyva ruháit és táskáját felmászott a korlátra és a mélybe vetette magát. A szemtanúk hívták végül a hatóságokat, akik 10 perccel később már a helyszínen voltak, a férfit azonban nem találták – írta akkor a Blikk.

Figyelmeztetés

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is!