Amint arról többször is beszámoltunk, Molnár Gusztáv évekig súlyos alkoholproblémákkal küzdött. Emiatt elveszítette munkáját az RTL sikersorozatában, nem láthatta gyermekét, valamint felesége is elhagyta. A színész ezután hányattatott sorsú lett. Többször végezni akart magával.

9 hónap rehabilitáció

Tavaly azonban egy barátja segítségével bekerült a komlói rehabilitációs intézetbe, ahol 9 hónap terápia után, leállt az ivással. Pár hónappal ezelőtt elhagyhatta az intézetet, azóta bár nem iszik, de az élete nem jött teljesen rendben. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Nincs bevétele

Nincs bevétele, nem volt hol laknia. „Amint kijöttem a terápiáról, rögtön megtaláltak a lehetőségek, különböző színházi szerepek, tévés szereplések. Ám úgy éreztem, egyelőre nem állok készen arra, hogy teljes erőbedobással visszatérjek a munkába, hiszen még gyógyulnom kell. Ennek a döntésnek nyilván volt egy hátulütője is: bevételi forrás nélkül maradtam, anyagilag nagyon nehéz helyzetbe kerültem” – mesélte a Blikknek Gusztáv.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Barátai segítik

„Nem tagadom, jelenleg teljesen le vagyok égve, de a barátaimnak sokat köszönhetek, mert szállást és ételt biztosítanak számomra. Mindemellett sajnáltatni sem akarom magam, mert azon dolgozom, hogy fokozatosan felépítsem magamat és a jelenlegi helyzet csak átmeneti”.

Egyedül karácsonyozott

A színész sok meghívást kapott karácsonyra, de végül egyedül töltötte az ünnepet. „Úgy gondolom, a karácsony családi ünnep, és én ezt nem akartam megzavarni. Ezért egyedül töltöttem a szentestét, ami nehéz volt, de lelkiekben készültem erre az időszakra, és sokat segített, hogy az önálló estem szövegkönyve az utolsó pillanatig készült, ezért volt elfoglaltságom”.

Önálló estje van

A színész, december 27-én bemutatott, Levél anyámhoz című előadásán megrázó őszinteséggel mesélt traumatikus gyermekkoráról és az elvonón töltött időszakáról is. Gusztáv nemrég Hajdú Péter műsorában mesélte, hogy szüleitől nem kapott elég szeretetett, és már az alsósként az alkoholhoz fordult.

Bocsánatot kért az édesanyjától

„Ötéves lehettem, ő meg huszonhárom volt, mert tizennyolc évesen szült. Emlékszem, nagyon keservesen sírt az ágy szélén, ezért odamentem hozzá, majd megkérdeztem, mi a baj?  Ő pedig azt mondta, elrontotta az életét, mert megszült engem. És, tudod, így simogattam meg, hogy ne haragudj, bocsánatot kérek tőled, sajnálom, nem akartam ezt elrontani, mert azt hittem, valami rosszat csináltam”.

3 hét némaság

„A terápiám része volt, hogy három hétig nem szólalhattam meg, ami különösen nehéz volt egy olyan embernek, aki annyit beszél, mint én, de nagyon hasznos volt abban a tekintetben, hogy végre magamra figyelhettem” –mondta a színész, aki a bent töltött időszak alatt több levelet is írt a kisfiának és az édesanyjának is. Volt, amit ezekből el is küldött, de volt, amit nem. Az előadása alatt könnyes szemmel olvasott fel részleteket az üzenetekből.

Megismerkedett egy lánnyal

Gusztáv azt mondja, januártól újra beveti magát a munkába és próbálja rendbe hozni az életét. Akkor találkozik majd újra kisfiával is. Pár hete pedig az interneten megismerkedett egy lánnyal, bízik abban, hogy magánélete is rendbe jön és a szakma is újra visszafogadja. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.