Forrtak az indulatok Istenes Bence és Rácz Jenő között a Sztárbox vasárnapi elődöntőjében. Végül pontozással a sztárséf nyerte a bokszmeccset, ám a műsorvezető nem hagyta szó nélkül azt, ami szerinte a ringben történt. Istenes Bence annyira megsértődött ellenfelére, hogy még kezet sem akart fogni vele.

A nagy összecsapás

Az egész ország várta, hogy Rácz Jenő és Istenes Bence szembekerüljön egymással a szorítóban. Bár mindkét híresség elmondta az összecsapás előtt, hogy a felfokozott hangulatú előzmények dacára higgadtan fognak a ringbe lépni, ennek nem sok nyomát lehetett látni. A séf és a műsorvezető azonnal egymásnak estek, és felváltva támadták egymást, ami többször szabálytalanságba is torkollt.

Kemény meccs

A bírónak folyton szét kellett szedni a viaskodó ellenfeleket, előfordult, hogy Rácz Istenes nyakát szorította, máskor Istenes lökte neki kőkeményen a köteleknek a séfet, miközben többször is gúnyosan vigyorogtak egymásra.  A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Csépelték egymást

Ütésből biztosan nem volt hiány egyik oldalon sem, mind a négy menetben ugyanolyan vehemenciával csépelték egymást, nem véletlenül hajtogatta Kovács Kokó István a végén, hogy „nem tudom, nem tudom, nem tudom, nem tudom”, utalva arra, hogy ember legyen a talpán, aki ezeket a pontokat összesíteni tudja.

Pontozással nyert Jenő

A pontozók azonban kevésbé látták szorosnak a küzdelmet, és egyhangú pontozással Rácz Jenőnek ítélték a győzelmet. Bár Rácz Jenő megnyerte a meccset, meglehetősen kifárasztotta Istenes Bence a negyedik menet végére. Egy-két nagyon kemény ütés átment a séfen is, akkor azt érezte, bajba került volna, ha lett volna folytatás. Az eddigi legtesztoszterongőzösebb mérkőzésbe Rácz Jenő szerint némi mocsok is vegyült, de ilyen a boksz.  

Ordenáré mondatok

Istenes Bence a meccs után elmondta, hogy a pontozásban nem szeretne állást foglalni, mert profik bírálták el. Azt is elmondta, hogy azért nem fogott kezet Rácz Jenővel, mert – mint mondta – meccs közben ordenáré dolgokat ordított neki, ezért “nem érdemelte meg, hogy kezet fogjak vele.” – mondta Istenes Bence.

Istenes Bence nagyon kiakadt Rácz Jenőre

Forrás: RTL

Megszólalt Norbi

Schobert Norbi sem hagyta szó nélkül a vasárnapi meccset. Élőben nézte végig családjával az összecsapást. A mérkőzés után a fitneszguru nagy örömmel pózolt Rácz Jenővel: „Gratulálok, Jenő barátom! Elkented a Bence száját, aki nem tud méltón veszíteni, és a meccs alatt nagyon sportszerűtlen volt. Egy bullying-díjat még nyerhet!”

Istenes vs. Schobert

Két héttel ezelőtt Istenes Bence ifjabb Schobert Norbival csapott össze a ringben. Akkor az RTL műsorvezetője olyan csúnyán szétverte a Norbika arcát, hogy ömlött a vér az orrából.

Ifjabb Schobert Norbi a ringben

Forrás: RTL

Norbikából Norbi

Bence a küzdelem után egy óriási tapssal ünnepeltette meg Norbikát. „Ez a csávó nagyon kemény. Te szó nélkül belementél a harcba. Ne hagyd, hogy mostantól bárki Norbikának szólítson, te mostantól Norbi vagy! Egy kisfiú jött be a ringbe, de egy férfi távozott” – mondta az RTL showműsorában Istenes Bence. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Istenes Bence, Schobert Norbi – Forrás: BPK montázs