Ismét gyászol Körtvélyessy Zsolt. Feleségét karácsonykor, öccsét pedig húsvétkor veszítette el, mindketten koronavírus miatt haltak meg. A színész a napokban töltötte be 80. életévét.

Decemberben temette el feleségét

A színész elveszítette egyetlen testvérét, Csabát. Körtvélyessy Zsolt alig pár hónapja temette el feleségét, a szintén színész Egerszegi Juditot, aki tavaly decemberben hunyt el, most pedig öccse is a koronavírus áldozata lett.A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A karácsonyt a kórházból szervezte

 „A halála előtt pár héttel már tudta, hogy nem lehet velünk szenteste, ezért elmondta a lányunknak, Kingának, hogy vett nekünk ajándékot, amiket gondosan el is rejtett otthon. Megmondta, hol vannak a meglepetések, és azt kérte, tegyük majd be a fal alá, és csak este nyissuk ki, így velünk lehet” – nyilatkozta a gyászoló színész.

Köszönjük a napi 335 ezer érdeklődő olvasónknak, hogy a BudaPestkörnyéke.hu Magyarország TOP legolvasottabb hírportáljai közé került. Részletek itt. Közben a holnapi és mai programajánlónkat ide kattintva éred el!

 

 

Februárban került kórházba

A színész fivére februárban került kórházba, ugyanis Csaba többször szédült, majd kiderült, hogy demenciával küzd. Nem sokkal később megfertőződött a koronavírussal, a szervezete pedig feladta a küzdelmet.

Húsvétkor halt meg

„Vasárnap, a feltámadás ünnepén jött a hír, hogy meghalt a kórházban. Szegény már nem volt jól, nem is igen volt magánál. Az orvosok azt mondták, van esélye legyőzni a vírust, de végül lett egy kétoldali tüdőgyulladása, és azt már nem bírta” – mondta a Blikknek a színész.

„Jobb helyen van”

„Azt mondták, elaludt, ami a legszebb halál. Nagyon sajnálom, hogy ott hunyta le örökre a szemét, de tudom, hogy már egy jobb helyen van, ahol nincsenek fájdalmai. Juditkámmal vigyáznak ránk ott fentről”.

Beszélni akart testvérével

 „Nagyon fáj, hogy nem tudtam tőle elköszönni. Sajnos, nem lehetett vele telefonon beszélni, és a látogatás sem volt megoldható, pedig nagyon szerettem volna még utoljára megfogni a kezét és erőt adni neki. Nem tudtam tőle elbúcsúzni, és ez nyomja a lelkemet. Az az egy dolog vigasztal, hogy januárban a születésnapját még együtt ünnepeltük, és hogy párszor legalább láthattam az elmúlt hónapokban – mondta Körtvélyessy Zsolt.

Betörtek a lakásába

A színész nagyon nehéz időszakon megy keresztül, két közeli hozzátartozóját kell eltemetnie rövid időn belül. Nemrég a lakásába is betörtek, ahonnan sok értékes holmit vitt el egy ismeretlen.

Unokája és lánya ad erőt

„Most egy picit sok ez az egész. Nem tudom, hogyan lehet ennyi fájdalmat és veszteséget feldolgozni, nem tudom, hogyan lehetnék erős, amikor ilyen szörnyűségek történnek egymás után. A lányom és a kis unokám, Lilike adnak erőt, hogy ne törjek meg, hogy élni akarjak – mondta a színész.

Orbán Viktor köszöntötte

Körtvélyessy Zsolt a napokban töltötte be a 80-at. A színészt Orbán Viktor is felköszöntötte. Egy üveg jó minőségű vörösborral és egy személyes hangvételű levelellel kívánt neki sok boldog születésnapot a miniszterelnök. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Körtvélyessy Zsolt – Forrás: youtube.com