Újabb villamos és autó találkozás, ezúttal a Göncz Árpád városközpontnál kanyarodott a villamos elé egy személyautó.

Balra akart kanyarodni, de…

Információink szerint a Ford Mondeo narancssárgán megpróbált az Árpád híd felől a Váci útra, balra kanyarogni. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Eltalálta

A megállóból a Lehel utca felé kiinduló 1-es villamos éppen akkor ért oda, amely eltalálta az autó hátsó részét.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

A Ford hátsó része sérült

Fotó: G.K.

Mindenki jól van

A balesetben személyi sérülés nem történt.

Korlátozzák a forgalmat

Baleset miatt a Róbert Károly körútról balra a Váci útra kifelé nem lehet kanyarodni.

Darabokra tört a Ford hátsólámpája

Fotó: G.K.

Pótlóbusz

A BKK tájékoztatása szerint az egyes és az 1M villamos helyett a Vágány utca-Róbert Károly körút és a Göncz Árpád városközpont között pótlóbusz közlekedik.

Rendőrautó vs. villamos

Legutóbb múlt héten volt hasonló baleset, ahogy a Budapestkörnyéke.hu hírportálon beszámoltunk, múlt szerdán a József körúton, a Petőfi híd előtt: egy rendőrautó összeütközött a körúti villamossal. A rendőrautó balra vissza akart fordulni, de nem vette észre az arra haladó villamost.

Személyautó vs. villamos

Július 1-jén is volt hasonló baleset, akkor a Vörösvári úton a Váradi utcánál az Árpád híd felé vezető oldalon történt. A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint egy személyautó ütközött össze a villamossal.

Pénzszállító vs. villamos

Ahogy arról beszámoltunk, június végén villamos és furgon ütközött a főváros I. kerületében, a Krisztina körúton, az érintett útszakaszon korlátozzák a forgalmat. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Baleset az Árpád hídnál – Fotó: G.K.