Valaki, vagy valakik átcserélik a BKK hivatalos menetrendjeit a budapesti buszmegállókban. Van olyan járat amelyik így Uwuból Owóba “tart”.

Irány Nigéria!

„Owo Nigériában biztos szép hely és ezért közvetlen buszos kapcsolatért kiállt a budapesti XVI. kerülettel, de tuti nem 29 perc a menetidő” – írja az Omnibusz buszos szakblog közösségi oldala. Az átírt menetrend szerint a járat megáll például a Mária Robot vasútállomás vagy az Xd utca megállóban is – vette észre a Telex.

Az olvasók kommentjei

Köszönjük a napi 335 ezer érdeklődő olvasónknak, hogy a BudaPestkörnyéke.hu Magyarország TOP legolvasottabb hírportáljai közé került. Részletek itt. Közben a holnapi és mai programajánlónkat ide kattintva éred el!

 

 

Viccelnek az olvasók is

A menetrendi adatok úgyis csak tájékoztató jellegűek – írja az egyik kommentelő és ebben van valami. Más azt jegyzi meg: lehet, hogy kamu, de legalább sűrűn jár. Ez viszont nem vicc.

Tudják ki lehet

Egy @drunk_bkk álnevű profil mögé bújó felhasználó az érvényes menetrend helyére saját készítésű, vicces menetrendeket helyez el, amelyekről videót oszt meg a közösségi oldalakon – írta a BKK a lap kérdésére. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Többedik ilyen akció

A BKK-nál már 4 ilyen akcióról tudnak, azt mondják megteszik a jogi lépéseket., hiszen ez anyagi kárral is jár számukra.

Visszaesett a tömegközlekedés

A tömegközlekedést naponta használók aránya a járvány előtti 49 százalékról 37 százalékra csökkent, míg a tömegközlekedést teljesen elkerülők száma 5 százalékról 9 százalékra emelkedett – tájékoztatott a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara.

Taxiknak is annyi

 A BKIK felmérése szerint visszaesett az igény a taxitársaságok szolgáltatásaira is Budapesten. Más eszközök (autó, kerékpár, robogó) használata sem növekedett, ami azt jelenti, hogy az emberek összességében kevesebbet közlekednek a fővárosban.

Modern megoldások

A Budapesten közlekedők ötöde vett már igénybe autómegosztó-, és negyede bicikli-, roller- vagy robogómegosztó-szolgáltatást – olvasható a közleményben. A kutatást szeptemberben készítette a Trend International Market Research Kft.

Ez a fontos közlekedési változás is érdekelheti

Címlapfotó az Omnibusz Facebook-oldala.