Ismerősei attól féltik a fiatal lányt, hogy annál nagyobb bajba is keveredhet, mint ami a közelmúltban történt vele.

Egy ideig azt hitték, eltűnt

Karácsony előtt a testvére egy Facebook-csoportban tett közzé egy aggasztó bejegyzést. Azt írta, Opitz Barbi eltűnt. A barátjához, S. Alberthez indult, aki állítólag életveszélyesen megfenyegette. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A rendőrök megtalálták

Testvére később mindenkit megnyugtatott, hogy megtalálták a zsaruk az énekesnőt. Azt, hogy pontosan mi történt, nem részletezte. A rendőrök elismerték, hogy érkezett egy bejelentés hozzájuk, hogy megfenyegettek egy nőt a lakásán, és arra kényszerítették, hogy menjen vidékre.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Kimentek a vidéki címre

Az egyenruhások elmentek a vidéki lakcímre. Azt feltételezték, ott tartózkodhat Opitz Barbi. Valóban így volt, ő nyitott ajtót, és megjelent a barátja is.

A rendőrök előállították a férfit

Mivel felmerült a garázdaság gyanúja az énekesnő barátjával kapcsolatban, így a rendőrök a 7. Kerületi Rendőrkapitányságra előállították. Opitz Barbarát tanúként hallgatták ki. Egyik barátja azt állította, a pár többször is vitázott már.

Ezek is érdekelhetnek!

Aggódnak a barátai

A Bors számára egyik közeli barátja nyilatkozott. Azt mondta, meg lehetett volna a napokban történteket, ha az énekesnő korábban szakít Alberttal. Már többször is figyelmeztették, hogy jobb, ha vigyáz a férfival.

Van, akinek már az elején nem tetszett a kapcsolat

Opitz Barbara egyik barátja arról mesélt a lapnak, hogy Albert uralkodni akar Barbin. Ő és mások ezt előre megmondták, és beigazolódott a megérzésük. Volt egy komolyabb balhéja a párnak, ami után beszéltek az énekesnővel, de mégis megbocsátott a barátjának.

Vonattal ment Kókára Opitz Barbi

Szenteste előtt két nappal állítólag vonattal ment az énekesnő barátjához vidékre. Utána hiába keresték szerettei, nem tudták elérni. Ezért aggódni kezdtek, és értesítették a rendőrséget.

Barbi testvére és menedzsere sem nyilatkozik

Az énekesnő testvére csak azt erősítette meg a Borsnak, hogy megtalálták Opitz Barbit, de részleteket nem volt hajlandó mondani. A lap munkatársai keresték magát az érintettet és a menedzserét is, de nem érték el őket. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Opitz Barbara – Forrás: Instagram