Szörnyű katasztrófa történt hétfő délelőtt Óbudán, a Faluház néven ismert, hosszú panelházak egyikében. Egy idős nő a tizedik emeletről zuhant ki, az életét már nem tudták megmenteni.

Nem tudni baleset vagy öngyilkosság történt

Egy idős nő az óbudai Szőlő utca egyik panelházának tizedik emeletéről zuhant ki. Azt egyelőre nem tudni, véletlen esett ki, vagy szándékosan vetette magát a mélybe. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Ketten próbáltak segíteni rajta

A szemtanúk a ripost.hu cikkében elmondták, hogy bár gyorsan jött a segítség, az idős nő életét már nem sikerült megmenteni. Állítólag két fiatal próbált gyorsan elsősegélyt nyújtani, de a hölgy olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen az életét vesztette.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Többen látták a segítségnyújtást

A helyi közösségi csoportban többen írták, hogy látták, ahogy idős nő a földön fekszik és ketten próbálnak segíteni neki. „Sajnos pont mellettem kanyarodott be a rendőr. Vágott át, a síneken. Két fiatal volt ott és próbált segíteni. A lottózó melletti, füves részen voltak. A harmadik úr, hívta a rendőröket. Nyugodjon Békében!” – írta az egyik szemtanú.

A napokban nem ez volt az első ilyen eset

Győrben, a Szent Imre úton álló panellakás tizedik emeletéről zuhant ki egy nő, aki azonnal meghalt. Azóta a lakásban tartózkodó élettársát őrizetbe vette a rendőrség, azzal gyanúsítják, hogy ő lökte ki a nőt.

Ajkán egy beteg végzett így magával

Március 30-án csütörtökön este 8 óra után számolt be róla a VEOL, hogy egy férfi kiugrott az ajkai kórház hatodik emeletéről. Ezt a lap számára Bartók Judit rendőrségi szóvivő megerősítette

Óbudán történ már hasonló tragédia

Tavaly a kilencedik emeletről vetette mélybe magát egy nő. Megpróbálták lebeszélni, de nem sikerült megakadályozni a tragédiát.

A 13. kerületben egy vendégmunkás lelte a halálát

Egy budapesti 13. kerületi hotelben egy ukrán nemzetiségű férfi esett ki a második emeletről. Holtteste a hotel kövezetén feküdt.

Február elején is történt tragédia

Az eset szintén Óbudán történt, egy harmincas éveiben járó férfi még elkísérte gyermekét az iskolába, majd búcsúlevelet hagyott neki, és végzett magával.

Pár napra rá egy újabb hasonló

Amint arról beszámoltunk, vasárnap egy társasház nyolcadik emeletéről vetett ki magát egy háromgyermekes édesanya Nyíregyházán, az Ungvár utcában. Egy ott dolgozó biztonsági őr figyelt fel a zajra és a sokkos állapotban lévő gyerekekre, akik kétségbeesetten szólongatták az anyukájukat

Ha segítség kell

Ha Ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123-as telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt fotó: police.hu