A nő holttestére egy drón segítségével bukkantak rá a Molnár-szikla közelében. A 69 éves asszony fodrászhoz indult otthonából, és utána már nem tért haza, életjelet sem adott magáról. Drón segítségével találták meg.

Fodrászhoz indult

Majdnem egy hete borzolta a közvéleményt, hogy egy 69 éves hölgy az elmúlt héten, szerdán délelőtt fodrászhoz indult a miskolci otthonából, ám azóta nem tért haza és életjelet sem adott magáról. A hölgynél az iratai ott voltak, de a telefonját nem vitte magával. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Sokan keresték

A közösségi médiában komoly összefogás jött létre az eltűnt asszony felkutatására, amelybe a mentőkutyás Lehoczki László is aktívan bekapcsolódott.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Öngyilkos lett a férje

Vasárnapra virradóra tragikus fordulatot vett az eset, az eltűnt nő férje ugyanis önkezével vetett véget az életének. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóosztályától kapott információk szerint a halálesetet a rendőrség közigazgatási eljárás keretében vizsgálta, azaz kizárt az idegenkezűség.

Drónnal találták meg

A boon.hu most megtudta, hogy drón bevetésével folytatták a keresést a Lillafüred felé vezető úton, a Molnár-szikla alatti területen. A drón pedig éppen csak felszállt, találtak is egy női holttestet, amely minden valószínűség szerint az eltűnt nőé lehet. Persze, biztosat csak a hivatalos rendőrségi vizsgálat nyomán lehet majd mondani.

Tragikus ügyben nyomoznak

Ahogy a kekvillogo.hu is megírta, Kollárné Angyal Erika még a múlt szerdán indult el fodrászhoz miskolci otthonukból, azóta viszont senki sem tudja hol lehet. Közben a férje egészen döbbenetes módon, vasárnap a lakásukban akasztotta fel magát

A mentőkutyás Lehoczki László is beszállt a keresésbe

A boon.hu cikke szerint a korábban kutyájával több mentési akcióban is résztvevő Lehoczki László is beszállt a keresésbe. Vasárnap szinte egész nap rendőrök helyszíneltek az eltűnt nő házában és környékén. Lehoczki László is a helyszínen tartózkodott. A tragédia ellenére nem adta fel a reményt, hogy az eltűnt asszony nyomára jutnak.

Facebook posztjában kért segítséget

Vasárnap esti Lehoczki a közösségi oldalán is jelezte, hogy a hölgyet továbbra is keresik. Mint írta, több feltételezett területet átnéztek, beleértve a házat és környékét, erdőket, régebbi útvonalakat. Segítséget is kért: „Aki 2023. április 26-án 10 órakor a papírgyári buszmegállónál tartózkodott (Lillafüred felé), illetve az 1-es, 15-ös, vagy 5-ös buszon ült, vagy esetleg autóval járt arra, és bármilyen információval rendelkezik, jelentkezzen a rendőrségen vagy hívja a 112 telefonszámot. Ezzel a mi munkánkat is lényegesen tudnák segíteni, ami iránymutatásul szolgálna a további kutatáshoz. Köszönöm!”

Fodrászhoz indult

Kollárné Angyal Erika tehát múlt szerdán tűnt el Miskolcról. A 69 éves hölgy szerda délelőtt fodrászhoz indult a Rigó utca 40. szám alatti otthonából, de azóta nem tért haza és életjelet sem adott magáról, tartózkodási helye ismeretlen.

Nem vitt magával telefont

A hölgynél iratai nála voltak, de telefonját nem vitte magával. A közzé tett felhívás szerint körülbelül 160-170 centiméter magas és 60 kilogramm súlyú hölgyről van szó. Szürke kabátot viselt, picike fekete hátizsák volt nála.

Összefüggés lehet

Összefüggés lehet a nő eltűnése és a férfi tragikus halála között. Egy arra járó férfi csóválja a fejét. „Éppen elég tragédia volt, hogy nyomtalanul eltűnt a felesége, most meg vele történt ez. Felfoghatatlan…” Egy kerékpáros lassított a rendőrautók láttán és amikor megtudta, hogy miről van szó, rögtön összeállt neki a történet: „Láttam a Facebook-on, hogy keresik a nőt. Az utca neve ismerős volt, gyakran tekerek erre. Tragédia…” – mondta boon.hu-nak. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: eltűnt asszony