A leányfalui strand öltözőjében pénztárcát, vele együtt pénzt loptak. A biztonsági kamera kaptta őket lencsevégre, a rendőrök az olvasóink segítségét kérik.

A rendelkezésre álló adatok szerint ismeretlen tettes 2018. június 29-én késő este egy Leányfalun lévő fürdő öltözőjének egyik szekrényéből kettő pénztárcát lopott el, a bennük található készpénzzel és a sértettek személyes okmányaival együtt.

A bűncselekménnyel összefüggésben a szentendrei rendőrök egy férfit és egy nőt keresnek, akikről egy biztonsági kamera felvételt készített – írja a Police.hu.


Az agglomeráció top 10 strandjáról, köztük a Leányfalui Termálfürdőről nemrég írtunk, cikkünket ide kattintva olvashatod el!  


A Szentendrei Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képeken látható férfit vagy nőt felismeri, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban bármilyen információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Szentendrei Rendőrkapitányságon (Szentendre, Dózsa György utca 6/A. szám), vagy hívja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-1/236-2883-as telefonszámon, illetve tegyen bejelentést az ingyenesen hívható a 06/80/555-111-es „Telefontanú” zöldszámán vagy a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén.

Kiemelt kép: Police.hu