Orbán Viktort gyerekek kérdezték a magánéletéről. Ebből kiderül, hogy a miniszterelnök minden évben épít hóembert az unokáival, szereti a mákos bejglit és gyűjteménye van a karácsonykor csillagszóróval kiégetett szőnyegekből. Még a Krampusz is szóba került. Az Orbán Viktor magánéletéről készült videókat a cikkünk alján lehet megnézni.

Magánélet a Facebookon

Orván Viktor meglepő titkokat árult el a magánéletéről egy néhány órával ezelőtt a közösségi-oldalára került adventi videóban. A miniszterelnöktől gyerekek kérdeztek. Orbán Viktor arra a kérdésre, hogy kiégetett-e már valamit csillagszóróval, elmondta: óriási gyűjteménye van kiégett szőnyegekből, függönyökből, abroszokból és szalvétákból. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Mákos, diós, mákos

A gyerekek kérdéseire válaszolva Orbán Viktor arról is beszélt, hogy a karácsonyi bejglit a következő sorrendben eszi: először mákos, utána diós és ismét egy mákos következik.

Köszönjük a napi 335 ezer érdeklődő olvasónknak, hogy a BudaPestkörnyéke.hu Magyarország TOP legolvasottabb hírportáljai közé került. Részletek itt. Közben a holnapi és mai programajánlónkat ide kattintva éred el!

Rendszeresen épít hóembert

Amikor azt kérdezték tőle, hogy mikor csinált utoljára hóembert, azt válaszolta, hogy minden évben, amikor van hó csinálnak hóembert, mert az unokák kikövetelik.

Félnek tőle a krampuszok

A múlt heti adventi videójában Orbán Viktor elmondta: amikor gyermek volt félt a Krampusztól, de ma már a krampuszok félnek tőle. Ezt se hagyd ki: Orbán Viktor nemrég még együtt borozott a korrupcióval gyanúsított Völner Pál miniszterhelyettessel, mi történt ezután, hogyan bukhatott le Völner?

Találkozás a Mikulással

Orbán Viktor azt is elmondta, hogy gyermekként rendszeresen találkozott a Mikulással, de most, hogy nagyobb, csak hébe-hóban fut vele össze.

Felülne a szánra

A magyar miniszterelnök arról is beszélt a gyerekeknek, hogy simán felülhetne a Mikulás szánjára, de az öregnek annyi a dolga – mert sok gyereknek visz ajándékot – hogy tulajdonképpen nincs idő arra, hogy felüljön, de elvileg felülhetne.

Sok virgácsot kap

Arra a kérdésre, hogy Orbán Viktornak szokott-e virgácsot hozni a Mikulás, a miniszterelnök azt felelte: „Azt szokott hozni leginkább”. Ez is érdekelni fog: Várkonyi Andrea veszélyes Orbán Viktorra, a miniszterelnök nem aludhat tőle nyugodtan – állítja Vona Gábor

Kicsik az unokái

Orbán Viktor a gyerekeknek azt is elmondta, hogy a havas karácsonyt nem tudja elintézni, társasjátékozni pedig azért nem szokott az unokáival, mert még picik.

Csodák minden nap vannak

Arra a kérdésre, hogy hisz-e a karácsonyi csodákban, Orbán Viktor elmondta: „Persze, hogy hisz benne, hiszen a karácsonyi is egy csoda. Az Istennek gyermeke született, aki eljött közénk. Csodák minden nap vannak, de nem minden nap vesszük észre. Karácsonykor pedig a csodára figyelünk, ezért szembeötlő az ember számára” – mondta Orbán Viktor a Facebookon megjelent adventi videójában. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

1. adventi videó

2. adventi videó

3. adventi videó

Kiemelt kép: Orbán Viktor, miniszterelnök – Forrás: Facebook/Orbán Viktor