Összeférhetetlenség miatt lemondott fővárosi képviselői mandátumáról Nagy Gábor Tamás – írták a Fidesz Budapest Facebook-oldalon pénteken.

Wintermantel Zsolt érkezik a helyére

A bejegyzés szerint Nagy Gábor Tamás helyére a Fidesz – Magyar Polgári Szövetség Országos Választmánya Wintermantel Zsoltot, Újpest választókerületi elnökét jelöli.  A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Budapetiek érdekei

“Biztosak vagyunk benne, hogy Wintermantel Zsolt a tőle megszokott lendülettel és odaadással fogja képviselni a budapestiek érdekeit a Fővárosi Közgyűlésben” – olvasható a bejegyzésben.

Köszönjük a napi 335 ezer érdeklődő olvasónknak, hogy a BudaPestkörnyéke.hu Magyarország TOP legolvasottabb hírportáljai közé került. Részletek itt. Közben a holnapi és mai programajánlónkat ide kattintva éred el!

Nagy Gábor Tamás mond le

Fotó: Echo TV

Nem tudni, milyen összeférhetetlenségről van szó

Arról, hogy pontosan milyen összeférhetetlenség miatt mondott le a képviselő, a posztban nem tettek említést, továbbá a képviselő sem nyilatkozott a témában.

Ez is érdekelhet:

Öt ciklus

Nagy Gábor Tamást még 1990-ben választották meg először a Fővárosi Közgyűlés tagjává. Ezt követően cikluson át, 1998 és 2019 között Budapest I. kerületének fideszes polgármestere volt.

Többször szóltak róla a hírek

Nagy Gábor Tamás korábban azzal került be a hírekbe többször is, hogy saját önkormányzatától kért olcsón bérlakást, amelyet bruttó 70 ezer forintért bérelt.  A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Itt a teljes poszt:

Kiemelt kép: Nagy Gábor Tamás – Forrás: YouTube