A két villamos a Boráros tér közelében ment egymásnak. Kiderült, mi okozta a balesetet.

Ez történt

Most este 20:55-kor tette közzé a BKK Info oldala, hogy két villamos ráfutásos balesetet szenvedett 9. kerületben. Az ütközés a Petőfi hídon történt, a Boráros tér közelében, a pesti hídfő lejárójánál. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A baleset helyszínén készült fotó

Fotó: VEKE

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

A villamosok kisiklottak

Az VEKE helyszíni fotói alapján a két villamos mindegyike leszaladt a sínekről. A baleset helyszínére siettek a budapesti tűzoltók és a mentők is. Elhúzódó mentésre kell számítani.

A VEKE fotója az esetről

Fotó: VEKE

Hat sérült van, a sofőr állapota bizonytalan

A Városi és Elővárosi Közlekedési Egyesület (VEKE) arról számolt be, hogy hat sérültről tudnak eddig. A hátulról érkező Combino villamos sofőrje könnyebben sérült. A katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítja az elhúzódó mentést.

Ezt mondja a BRFK

A Budapesti Rendőr-főkapitányság jelenleg is vizsgálja az esetet. Elismerték, hogy történt személyi sérülés, ám pontosabb információkat nem tudtak mondani cikkünk közzétételének pillanatáig.

Ráfutásos baleset történt

Fotó: VEKE

Változások a közlekedésben

A BKK Info hírt adott arról, hogyan érinti ez azokat, akik tömegközlekedéssel szeretnéenk utazni a mai napon. A 4-es villamos a Corvin-negyed M és Újbuda-központ M között nem közlekedik, a kimaradt szakaszon pótló autóbusszal utazhatnak. A 6-os villamos a Corvin-negyed M és a Móricz Zsigmond körtér M között nem közlekedik.

Ezek is érdekelhetnek!

Az 1-es villamos vonalán is baleset volt

A BKK beszámolt róla, hogy az 1-es villamos egy ideig nem közlekedett az este folyamán. 18:01-től 18:44-ig a Közvágóhíd és a Népliget között nem járt a villamos egy baleset következtében. A szóban forgó szakaszon pótló buszokkal tudtak közlekedni az utasok. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: a baleset helyszínén készült fotó – Forrás: VEKE