A Pátyon balesetező férfit a tűzoltóknak és a mentőknek közösen kellett kiemelniük a roncsból. A sofőrt súlyos sérülésekkel szállították kórházba.

Egyből segítettek

A baleset a Pátyról Budakeszire vezető úton történt. A helyszínre a mentősökön kívül a Páty Község Önkéntes Tűzoltó Egyesület tagjai érkeztek ki, akik azonnal a sérült sofőr segítségére siettek. „Négy fővel érkeztünk a helyszínre. Egy őz ugrott ki egy autó elé” – írták a helyi tűzoltók a Facebookon. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Totálkáros lett az autó

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Beszorult az autóba

„A vezető már nem tudta elkerülni az ütközést és nekiment az állatnak. Az utána jövő autó sofőrje ezt későn vette észre és az autót kikerülve a fák közé hajtott. A jármű súlyosan roncsolódott. A sofőr egyedül utazott. Őt a mentősökkel közösen, board hordágy segítségével emeltük ki a roncsból.”

Nem sok maradt az autó elejéből

Nem találták meg a szarvast

„Súlyos sérülésekkel szállították kórházba. A másik autóban csak kisebb kár keletkezett a vezető nem sérült. Az állatot nem találtuk a helyszínen. A kiérkező Bálint/I hivatásos egységgel közösen biztosítottuk a helyszínt” – zárult a poszt.

Állatszőr az egyik balesetező autón

Szekszárd közelében történt

Ahogy írtunk róla, szarvascsordával ütközött egy autó a 6-os főúton – egy állat elpusztult. Az autóban kinyílt a légzsák, így a sofőr nem sérült meg.

Az egyik szarvas megúszta

Az egyik állatot elütötte egy arra jövő autó, de viszonylag szerencsésen megúszta a balesetet, mert ugyan berepült az árokba, de utána tovább tudott futni. – írja a Baleset-info portál.

A másik elpusztult

Az utána jövő nem volt ilyen szerencsés: megcsúszott, feje az autónak ütközött, és azonnal elpusztult. A másik négy vadnak sikerült elkerülnie az ütközést. Az autóban kinyíltak a légzsákok, így személyi sérülés nem történt. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Helyszíni fotó – Forrás: Páty Község Tűzoltó Egyesülete