Elképesztő videó készült arról a türelmetlen autósról, aki össze-vissza előzgetett az M0-áson, végül úgy becsapódott a Magyar Közút járművébe, hogy gyakorlatilag szétesett a narancssárga teherautó. A döbbenetes videót a cikkünk alján nézheted meg.

Narancssárga útkarbantartók

A Magyar Közút narancssárga útfenntartó járműveit mindenki ismeri. Sárga megkülönböztető jelzéssel általában a megállósávban haladnak vagy az autópálya szélén állnak, mert a dolgozóik valamit javítanak. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Veszélyben vannak az utakon dolgozók

A vállalat már többször felhívta az autósok figyelmét arra, hogy vigyázzanak az autóutakon dolgozókra. Ennek ellenére folyamatosak a balesetek.

Tudtad? Magyarország legnépszerűbb TOP 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu, napi 240 ezernél is több olvasóval! Közben új szolgáltatást indítottunk nektek, mert Budapesten és környékén mindig történik valami. Ne maradj le te sem a jó kis eseményekről. Ide kattintva éred el a naponta frissülő programajánlatunkat. Köszönjük, hogy te is minket olvasol!

Újabb súlyos baleset

Most egy újabb narancssárga autóba csapódtak be az M0-ás autóút 65-ös kilométerénél, hívta fel a figyelmet Insta-oldalán a Magyar Közút.

Szabályosan parkolt a leállósávon

A cikkünk alján megnézhető videón jól látszik, hogy a narancssárga autó a leállósávon parkol, villognak a figyelemfelkeltő fények.

Szabálytalan előzés

Egy teherautót előzne egy fekete autó, de valamiért nem a bal oldalon, az előző sávban akarja elkerülni, hanem kitér jobbra, hogy a leállósávon előzzön.

Becsapódás padlógázzal

Mivel a teherautó mögött haladó kamiontól nem látta, hogy a leállósávon áll egy autó, gyakorlatilag padlógázzal a Magyar Közút narancssárga járművébe csapódik az idióta fekete autós sofőr.

Különös óvatosság

“Gyakorlatilag lassan nincs olyan hét, hogy ilyen vagy ehhez hasonló eseteket ne rögzítenének a gyorsforgalmi utakon található kameráink.” – kezdték a bejegyzést, melyben mindenkit különös óvatosságra intenek.

Két baleset

Mint kiderült, csütörtökön és pénteken is baleset történt, először a Dunakeszi mérnökség egyik ütközési energiaelnyelő moduljába hajtottak bele, másnap pedig az egyik munkavégzést előjelző, a leállósávon álló járműbe csapódtak be. 

Vigyázzanak az utakon dolgozókra!

“Az ilyen esetek miatt kérjük, hogy mindig óvatosan vezessetek napszaktól, időjárástól függetlenül, figyeljétek az előjelzéseket és vigyázzatok az utakon dolgozó munkatársainkra!” – hívták fel a figyelmet. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

EZT SE HAGYD KI: Elkészült az ország legveszélyesebb útszakaszainak feketelistája, meglepődsz, ha megnézed a térképet

Itt a balesetről készült videó

Kiemelet kép: részlet a videóból