Mint ahogyan azt a BudapestKörnyéke.hu is megírta az Exatlon Hungary műsorvezetőjének, Palik Lászlónak újabb házassága megy tönkre, és ez neki már a harmadik lesz. Marsi Anikóval 2005-ben házasodtak össze, és a szerelmükből két gyönyörű gyermek is született, azonban most mégis úgy tűnik, hogy a kapcsolatuknak vége.

Tavaly még nagy volt a szerelem

Marsi Anikó és az Exatlon Hungary showmanje tavaly decemberben még boldogan bújtak össze és csókolgatták egymást a Dancing with the Stars műsorában. Ugyanakkor Palik László pár nappal később már utazott is vissza a több ezer kilométerre fekvő Dominikára az Exatlon újabb évada miatt – írja a Bors.

Sokat dolgozott

Mivel Palik László már a harmadik éve utazik külföldre, távol a szerelmétől, ezért több kívülállóban is felmerült, hogy vajon a házasságuk kibír-e egy újabb féléves különlétet. Az egymástól való eltávolodást csak tetőzi, hogy Palik László a saját bevallása szerint kizárja a külvilágot, és csak az Exatlon műsorával foglalkozik. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Napi 300 ezer érdeklődő olvasó! A BudaPestkörnyéke.hu a 11. legolvasottabb hírportál lett Magyarországon. Részletek itt. Közben ne hagyd ki a napi programajánlatunkat sem, mert Budapesten és környékén mindig történik valami. Ide kattintva megnézem a friss programokat.

 

 

Kapcsolódó:

Egyszer már szakítottak

Palikék egyébként már egyszer szakítottak egymással, amikor még össze sem házasodtak. Egy év után mondtak nemet egymásnak, azonban nem bírták sokáig egymás nélkül: kibékültek, és nem sokkal később összeházasodtak – írja a Blikk.

Kihűlt a kapcsolatuk

Mint kiderült, Palik László és felesége szétköltöztek egymástól, ugyanis az Exatlon műsorvezetője a magyarországi tartózkodása során nem Marsi Anikóhoz ment haza, hanem egy budai lakásba költözött. Az édesanya otthon maradt a két közös gyermekükkel, a 15 éves Vilmossal és a 11 éves Vincével.

Küzdöttek a szerelmükért

A Bors arról írt, hogy a távolság és a kihűlt házasság ellenére a páros igyekezett megoldani a problémáikat. Egy ideig keményen küzdöttek, hogy megmentsék a kapcsolatot: Anikó még a tévéképernyőkről is eltűnt, szabadságra ment, hogy ez idő alatt is tudja javítani a kapcsolatát Palikkal, de mindhiába.

Utánament Dominikára

A Bors szerint egy hónappal ezelőtt Marsi Anikó válási papírokkal a kezében repülőre ült, és elindult Dominikára, hogy végleg elbúcsúzzon a férjétől. Úgy tudni, a házaspár megpróbálja csendesen elintézni a válást, főleg azért, hogy a gyerekeiket minél jobban megóvják a megrázkódtatásoktól.

Megszólalt Palik László

Eddig egyik fél sem nyilatkozott a szakítás kapcsán, ám most Palik László megtörte a csendet. A műsorvezető a csütörtökön megjelelő Hot! magazinban szólal majd meg, ám egy rövid részletet az exkluzív írásból a Ripost már most közölt.

Nem voltak mindig boldogok

“A mi házasságunknak van egy íve, ettől működik jól. Tizenhat év sok, volt is benne bőven hullámvölgy. Nem mindig voltunk boldogok egymás mellett, és nem mindig volt könnyű, de az sosem volt kérdés, hogy lesz majd megint jobb” – mondta Palik László a lapnak.

Mi lehet a válás hátterében?

A tévés mendemondák arról szólnak, hogy a páros tulajdonképpen már rég nagyrészt külön élt, hiszen Palik Magyarországtól 6 ezer kilométerre, Dominikán forgatta az Exatlont, közben Anikó a Tények stúdiójában ült Budapesten. A távolság felemésztette a kapcsolatukat, de arról is beszélnek, hogy egy új társ is megérkezhetett az életükbe. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Marsi Anikó és Palik László  – BPK-montázs