Lezárták az 1-es főutat, miután két autó és egy teherautó összeütközött Pátynál péntek reggel. A balesetben hárman megsérültek – közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság.

Lezárták az utat

A baleset a főút 16-os kilométerénél történt. A főút 17-es kilométerénél lévő körforgalomnál a rendőrök visszafordítják a forgalmat Biatorbágy, illetve Zsámbék felé. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Észak-Pestnél is van baj

A Dunakeszi és Fót összekötő úton, a 2-es főúti csomópontnál, Dunakeszi térségében két személyautó ütközött össze. Az 1-es km-nél az utat lezárták, a forgalmat rendőrök irányítják – írja a katasztrófavédelem. Úgy tűnik, hogy súlyos esetről van szó, mert a tűzoltók feszítővágót is használnak.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Az első fotó

MTI/Mihádák Zoltán

Már az Árpád hídnál is baleset

Szalagkorlátnak ütközött egy személyautó Budapesten, az Árpád híd budai hídfőjénél, a Pest felé vezető oldalon. Az érintett útszakaszon forgalomkorlátozásra kell számítani.

Az 51-es úton is gond van

Az 51-es főúton, Sükösd közelében egy személyautó és egy kamion ütközött össze. A 145-ös km-nél félpályán halad a forgalom.

Csütörtökön hárman haltak meg egy balesetben 

Hárman meghaltak, amikor a fénysorompó tilos jelzése ellenére a vasúti átjáróba hajtott egy autó Csákánydoroszló vasútállomás mellett, és összeütközött a Szentgotthárdról Szombathelyre közlekedő személyvonattal – közölte a GYSEV szóvivője.

Kisteherautó

Az esetről részletesen beszámolt Kekvillogo.hu. A balesetet szenvedett jármű egy platós kisteherautó volt, amiben hárman utaztak. Mindhárom ember életét vesztette, amikor a jármű összeütközött a 100km/h-ás sebességgel érkező vonattal. 

Működött a fénysorompó

A fénysorompó működött a baleset idején, a sofőr ennek ellenére hajtott a sínekre, pont az érkező vonat elé. Helyszíni információk szerint a három áldozat a közelben dolgozott, onnét indultak a kisteherautóval.

Statisztika

Ez nem baleset, de fennakadás


Az M3-as autópályán, a Budapest felé vezető oldalon, Gödöllő térségben, a 27-es és a 22-es km között terelést bontanak. Forgalomkorlátozásra és szakaszos araszolásra kell számítani!

Címlapfotó: Páty Község Tűzoltó Egyesülete