Közintézményekről vitt el szivárványos zászlókat a Mi Hazánk Mozgalom alelnöke, most házkutatást tartottak nála.

A HVG információi szerint házkutatást tartottak Novák Elődnél, azt követően, hogy a Mi Hazánk Mozgalom alelnöke az újbudai, illetve a fővárosi városházáról is elvitt egy-egy szivárványos zászlót. Novák arról számolt be, hogy a rendőrségi fényképkészítés mellett ujjlenyomatot és DNS mintát is vettek tőle.

“2 évig terjedő szabadságvesztéssel fenyeget a rendőrség, éjszakai házkutatást tartottak, rabosítottak, DNS-mintát is vettek az ujjlenyomatvétel és a fényképkészítés mellett, mindezt pusztán az újbudai zászló bevonása miatt, így próbálja a kormányzat megfélemlíteni a devianciák propagálásával szemben felsorakozott, normalitáspárti erőket.” – írja bejegyzésében Novák.

A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit itt tudod elérni.

2 évig terjedő szabadságvesztéssel fenyeget a rendőrség, éjszakai házkutatást tartottak, rabosítottak, DNS-mintát is…

Posted by Novák Előd on Wednesday, August 19, 2020

A HVG megkérdezte a rendőrséget, hogy valóban tartottak-e házkutatást Nováknál, és, ha igen, akkor mit kerestek, illetve milyen eredménnyel jártak, ám választ egyelőre nem kaptak.

A 11. kerületi önkormányzat még kedden közölte, hogy feljelenti Novákot, amiért leszedte és ellopta a polgármesteri hivatal elé felhúzott zászlót, valamint megrongálta a zászlótartó rudat.

A BudaPestkörnyeke.hu is beszámolt róla, hogy Novák Előd vasárnap éjszaka a Városházára kihelyezett zászlót is eltávolította, majd a kukába dobta. Ezután több jobboldali újságíró is felajánlotta, hogy a Mi Hazánk alelnökére kirótt bírságot átvállalja.

A 9. kerületben a Fradi szurkolók szedték le a zászlót

Hétvégén a 9. kerületben az Aryan Greens (Árja Zöldek) nevű szervezet szedte le a polgármesteri hivatal épületéről és gyújtotta fel a szivárványos zászlót. Az eset miatt a rendőrség szombaton elfogta a 30 éves K. Zsoltot.

Kiemelt kép: Kiemelt kép: Novák Előd az Újbudai Önkormányzat épületéről szedi le a szivárványos zászlót