Raffaello, az ifjú zseni premierje az Urániában, az Oroszlánkirály a Budapest Gardenben kerül vetítésre. Szigetszentmiklóson kiállítás-megnyitó és könyvbemutató, a Corvin Dumaszínházban négy sztár várja a közönséget.  Este Saly Noémi városmeséivel vagy a Budapest Parkban hajnalig tartó koncerteken szórakozhatunk.

Raffaello, az ifjú zseni a mozikban

A művészet templomai sorozat legújabb, 2021. augusztusi premierfilmje a reneszánsz festőzseniről, Raffaello Sanzióról emlékezik meg. A filmet 2020-ban, a festő halálának 500. évfordulója alkalmából készítették, és Olaszországtól Ausztráliáig több mint 60 országban bemutatják. A szerdai díszbemutató után az Uránia Filmszínházban várja a művészetkedvelőket. A filmet országszerte számos további art moziban is műsorra tűzik.

Oroszlánkirály a Budapest Gardenben

Este fél kilenckor az Oroszlánkirályt (2019. élőszereplős) tűzi műsorra a Budapest Garden Kertmozi az Árpád fejedelem útján. Az ingyenes kertmozi a Garden Beach homokos területén található, tehát öltözékkel így kell készülni.

Köszönjük a napi 335 ezer érdeklődő olvasónknak, hogy a BudaPestkörnyéke.hu Magyarország TOP legolvasottabb hírportáljai közé került. Részletek itt. Közben a holnapi és mai programajánlónkat ide kattintva éred el!

 

 

Könyvbemutató és kiállítás megnyitó Szigetszentmiklóson

Útközben a teljesség felé

P.Boros Ilona képzőművész kiállítása és könyvbemutatója Szigetszentmiklóson, a Városi Galériában. A művésznő beszélgetőtársai: Lajta Gábor festőművész, művészeti író, Sinkó István képzőművész, művészeti író, Kéri Péter grafikus, a könyv tervezője

Saly Noémi városmeséi

Aki nem akar kimozdulni, mégis budapesti sétára vágyik, annak Körbe-körbe Budapesten címmel Saly Noémi városmeséinek 7. része kínál kellemes és hasznos kikapcsolódást, a Csányi5 szervezésében este 18 órai kezdettel.

Dumaszínház négy sztárfellépővel

A Dumaszínházban a Four Stars

Este a Corvin Dumaszínházban Benk Dénes, Csenki Attila, Felméri Péter, Janklovics Péter fergeteges estjén kacaghatnak a nézők.

Lithium Night a Budapest Parkban

Koncertek, tánc pirkadatig a Budapest Parkban

A Budapest Parkban 18 órától Paddy And The Rats, 22 órától Lithium Night. Európa legnagyobb, egész nyáron át nyitvatartó szabadtéri szórakozóhelye profi hang- és fénytechnikával és óriási kivetítőkkel várja a látogatókat.

Este fellép Paddy And The Rats

Ingyenes programajánló

A BudaPestkörnyéke.hu hírportált az akkreditált magyar reklámpiaci mérés (Gemius) szerint a forgalmas időszakokban már naponta 220 ezren olvassák. A programajánlókat tehát nálunk tényleg sokan látják. Jó hírünk van! Ha neked is van programajánlatod, szervezel egy rendezvényt, az éttermed új étlappal rukkolt elő, küld el nekünk az infókat és ingyen megjelentetjük, hogy tényleg sokan tudjanak róla. Fontos és hasznos infók programszervezőknek itt!

Kiemelt kép: Facebook.com/pages/Uránia Nemzeti Filmszínház