Nehéz elfelejteni: szombat hajnalban hatalmas vihar csapott le az országra. A sztárok sem úszták meg szárazon, az egykori szépségkirálynő, Kulcsár Edina elárulta: egész éjszaka nem aludt, annyira rettegett, ugyanis egy gyerekkori traumája óta viharfóbiája van.

Be is lázasodhat a félelemtől

Edináék G.w.M-mel (Varga Márk) és három hónapos kislányukkal, Amarával hármasban voltak otthon kertes házukban. Amikor kitört a vihar, kitört a pánik is: Edinán ilyen helyzetekben annyira eluralkodik a félelem, hogy képes akár belázasodni. A BudapestKörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Keserű viharos órák

„Kialakult egyfajta viharfóbia nálam, ami nagyon meg tudja keseríteni számomra a viharos órákat. A szombat hajnal rémálom volt, azt hittem, itt a vég, hallottam a dörejeket, meg amikor becsap egy-egy villám. Úgy ömlött az eső, hogy nem lehetett kilátni az ablakon” – emlékezett vissza az egykori szépségkirálynő.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Nem tudták megnyugtatni

„Rettegtem, felkeltettem Márkot, hogy csináljon valamit, de hát mit tudott volna csinálni? Igyekezett persze megnyugtatni, de most még ő sem tudott, pedig máskor bármikor sikerül neki” – tette hozzá a Borsnak.

Magzatpózban imádkozott

„Magzatpózban feküdtem az ágyon, ölelve a kislányomat, hogy minél hamarabb vonuljon el a vihar. Közben még hat miatyánkot is elmondtam, hogy csak ezt éljük túl! Szörnyű volt, ilyet azért korábban nem éltem át” − fejezte be a történetet Kulcsár Edina, hozzátéve: a vihar az udvarukat sem kímélte.

A szél mindent vitt

A szél vitt mindent, amit ért, a gyerekek játékait, a sátrukat. A kutyát, Jint beengedték éjszakára, mert bár ő kinti kutyus, őt is féltették.

Nyugodt oázis

A BudaPestkörnyéke.hu írt arról, hogy Oszvald Marika minden év áprilisban kiköltözik a fővárosból a gödöllői nyaralójába és novemberig ott marad. A telket az édesapja vette több mint 40 éve, és azóta hatalmas átalakuláson ment keresztül. Az Operettszínház sztárja igazi oázist alakított ki a területen, ami a menedéke lett.

Mindenhol faágak

A népszerű művész ide vonul el, ha egyedül szeretne lenni, de ide hívja gyakran kollégáit is. A vihar első rohama majdnem tönkretett mindent: fák dőltek a medencére, mindenfelé letört faágak mutatták a szél útját.

Nem volt otthon

A színésznő Sopronban töltött két napot, a Kőfejtőben mutatták be a Hegedűs a háztetőn című darabot. Ott izgult, hogy mi lesz édenkertjével és sajnos félelme beigazolódott.

Nem kímélte az udvarát

„Szombat délelőtt hívott a szomszédom, hogy az egész környéken nagy a baj, pusztító erejű vihar tombolt” – mesélte a Borsnak Oszvald Marika. „Az én házamat, udvaromat sem kímélte a szél, féltettem az üvegborítású medencét, a csodálatos virágaimat, az egész kertet, amiben annyi, de annyi munkám van.”

Óriási viharkárok

Nemcsak Oszvald Marika gödöllői kertjére, hanem Sasvári Sándor csömöri birtokára is lecsapott a vihar. „Ahogy lehetett tudni, hogy jön a vihar, behoztuk az összes lovat” – kezdte a Ripostnak Sasvári Sándor. „Nyáron kint szoktak lenni a karámban, de nem kockáztattunk. És milyen jól tettük, a vihar, a dörgés, villámlás őket is megijesztette volna, kárt is tehettek volna magukban” – tette hozzá. A BudapestKörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Kulcsár Edina. Fotó: archív.