Nehéz elfelejteni: szombat hajnalban hatalmas vihar csapott le az országra. A sztárok sem úszták meg szárazon, az egykori szépségkirálynő, Kulcsár Edina elárulta: egész éjszaka nem aludt, annyira rettegett, ugyanis egy gyerekkori traumája óta viharfóbiája van.

Be is lázasodhat a félelemtől

Edináék G.w.M-mel (Varga Márk) és három hónapos kislányukkal, Amarával hármasban voltak otthon kertes házukban. Amikor kitört a vihar, kitört a pánik is: Edinán ilyen helyzetekben annyira eluralkodik a félelem, hogy képes akár belázasodni. A BudapestKörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Keserű viharos órák

„Kialakult egyfajta viharfóbia nálam, ami nagyon meg tudja keseríteni számomra a viharos órákat. A szombat hajnal rémálom volt, azt hittem, itt a vég, hallottam a dörejeket, meg amikor becsap egy-egy villám. Úgy ömlött az eső, hogy nem lehetett kilátni az ablakon” – emlékezett vissza az egykori szépségkirálynő.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Nem tudták megnyugtatni

„Rettegtem, felkeltettem Márkot, hogy csináljon valamit, de hát mit tudott volna csinálni? Igyekezett persze megnyugtatni, de most még ő sem tudott, pedig máskor bármikor sikerül neki” – tette hozzá a Borsnak.

Magzatpózban imádkozott

„Magzatpózban feküdtem az ágyon, ölelve a kislányomat, hogy minél hamarabb vonuljon el a vihar. Közben még hat miatyánkot is elmondtam, hogy csak ezt éljük túl! Szörnyű volt, ilyet azért korábban nem éltem át” − fejezte be a történetet Kulcsár Edina, hozzátéve: a vihar az udvarukat sem kímélte.

A szél mindent vitt

A szél vitt mindent, amit ért, a gyerekek játékait, a sátrukat. A kutyát, Jint beengedték éjszakára, mert bár ő kinti kutyus, őt is féltették.

Nyugodt oázis

A BudaPestkörnyéke.hu írt arról, hogy Oszvald Marika minden év áprilisban kiköltözik a fővárosból a gödöllői nyaralójába és novemberig ott marad. A telket az édesapja vette több mint 40 éve, és azóta hatalmas átalakuláson ment keresztül. Az Operettszínház sztárja igazi oázist alakított ki a területen, ami a menedéke lett.

Mindenhol faágak

A népszerű művész ide vonul el, ha egyedül szeretne lenni, de ide hívja gyakran kollégáit is. A vihar első rohama majdnem tönkretett mindent: fák dőltek a medencére, mindenfelé letört faágak mutatták a szél útját.

Nem volt otthon

A színésznő Sopronban töltött két napot, a Kőfejtőben mutatták be a Hegedűs a háztetőn című darabot. Ott izgult, hogy mi lesz édenkertjével és sajnos félelme beigazolódott.

Nem kímélte az udvarát

„Szombat délelőtt hívott a szomszédom, hogy az egész környéken nagy a baj, pusztító erejű vihar tombolt” – mesélte a Borsnak Oszvald Marika. „Az én házamat, udvaromat sem kímélte a szél, féltettem az üvegborítású medencét, a csodálatos virágaimat, az egész kertet, amiben annyi, de annyi munkám van.”

Óriási viharkárok

Nemcsak Oszvald Marika gödöllői kertjére, hanem Sasvári Sándor csömöri birtokára is lecsapott a vihar. „Ahogy lehetett tudni, hogy jön a vihar, behoztuk az összes lovat” – kezdte a Ripostnak Sasvári Sándor. „Nyáron kint szoktak lenni a karámban, de nem kockáztattunk. És milyen jól tettük, a vihar, a dörgés, villámlás őket is megijesztette volna, kárt is tehettek volna magukban” – tette hozzá. A BudapestKörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Kulcsár Edina. Fotó: archív.