Nagy mennyiségű kábítószert találtak a Showder Klub humoristájánál, Rekop Györgynél.

A rendőrök nem távozak üres kézzel

A humorista és barátnője lakásában razziáztak múlt hét keddena rendőrök, akik – információk szerint – rendőrök nem távoztak üres kézzel.

Megszólalt az egyik szomszéd

Ripostnak egy szomszéd elmondta: Ha jól emlékszem, a múlt hét kedden délelőtt lettem figyelmes arra, hogy a házunk előtt parkolt egy helyszínelő furgon és egy rendőrautó. El nem tudtam képzelni, mi történhetett, így egy kicsit feszülten léptem be a kapun, de nem láttam rend­őröket. Később aztán egy másik szomszédtól tudtam meg, hogy razziáztak a másodikon Rekop Gyuri lakásában, ahol állítólag drogot találtak, emiatt előállították”.

FRISS: Egy 17 éves fiú állkapcsát törte el a volt x-faktoros, akár évekre is rács mögé kerülhet

A lépcsőházban is érezni lehetett a fűszagot

A humoristával egy épületben élő szomszéd emellett hozzátette: gyanakodott már arra, hogy valaki drogot fogyaszt a házban. Elmondása szerint a lépcsőházban is érezni lehetett a jellegzetes fűszagot, de az erkélyajtón is betódult a füstje.

Ez is érdekelhet: Egy 17 éves fiú állkapcsát törte el a volt x-faktoros, akár évekre is rács mögé kerülhet

Ezt találták a zsaruk

A lap megkeresésére a rendőrség megerősítette az ügyet, sőt kiderült: szeptember 29-én reggel kaptak bejelentést arról, hogy a 14. kerület Bethlen Gábor utcában lévő egyik lakás erkélyén fűnek látszó növények találhatók. A kutatás során kábítószergyanús növényi származékot és két, kábítószergyanús növényt találtak.

Ezeket is érdemes elolvasnod:

Előállították őket

Rekop Györgyöt és barátnőjét előállították a kerületi rend­őrkapitányságra: a humorostát a nyomozók kábítószer-birtoklás bűntettének gyanúja miatt, míg párját kábítószer birtoklás vétségének gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként.

Ez is érdekelhet: “Minden futárnak legyen azonosítója” – ezt kéri az 5. kerület polgármestere

Kiemelt kép: Illusztráció