Érdekes baleset történt hétfőn este a fővárosban: egy Mazda személygépkocsi kisodródott egy kanyarban a Savoya Parknál, majd egy villanyoszlopnak ütközött.  A baleset után közvetlenül a sofőr kiugrott a roncsból, és eltűnt a közeli erdős területen.

Elvesztette uralmát a jármű felett

Hétfő este a 11. kerületi Feltáró úton haladt egy fiatalember Mazda Xedos 6 gépkocsival. A Savoya Parkhoz közelítve áthaladt a villamos felüljárója alatt, ezután egy éles balkanyar vezet az üzletközponthoz. Ebben a kanyarban, valószínűleg túl nagy sebességgel közlekedett, így amikor jobbra, a Kőtár utcába akart bekanyarodni, elvesztette uralmát járműve felett. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Nagy erővel ütközött

A Mazda a járdaszigetre sodródott, majd nagy erővel az ott álló fém villanyoszlopnak ütközött, amely azonnal ki is dőlt a becsapódástól, az autó pedig a gyalogátkelőre pördült, szerencsére senki sem ütött el közben.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Kidőlt a villanyoszlop

Fotó: BudaPestkörnyéke.hu/GK

Megsérült a jármű eleje

Fotó: BudaPestkörnyéke.hu/GK

Szerencsére nem ütközött más autóval

Fotó: BudaPestkörnyéke.hu/GK

A bal első futómű is bánta az ütközést

Fotó: BudaPestkörnyéke.hu/GK

A rendőrök hamar kiértek a helyszínre

Fotó: BudaPestkörnyéke.hu/GK

A sofőr kiugrott és eltűnt

A baleset után közvetlenül a sofőr kiugrott a roncsból, közben több szemtanú odarohant, majd megkérdezték, hogy tudnak-e segíteni, de a fiatal férfi megköszönte, azzal berohant a közeli erdős területre és eltűnt…

Nem működnek a jelzőlámpák

A rendőrök azóta is keresik, akik beszéltek vele, úgy jellemezték, hogy körülbelül 185 centi magas, farmernadrágot és farmerkabátot viselt. Forgalmi fennakadást nem okoz a baleset, viszont az összes jelzőlámpa sötét, emiatt több autós is majdnem a Savoya Parkhoz vagy onnét éppen kiinduló villamossal ütközött a Kőtár úton. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: BudaPestkörnyéke.hu/GK