Elképesztő történet kering a világhálón és még mindig nem derült ki, megtalálták-e azt a férfit, akit eltűntként tartanak nyilván, de a napokban többen találkoztak vele a fővárosban…

Koncertre utazott a fővárosba

A Facebook Eltűnt emberekért-megoszthatod csoportjában adtak hírt arról a napokban, hogy eltűnt Farkas Gábor, aki a múlt hét kedden Budapestre utazott a Guns’n Roses zenekar koncertjére. A bejegyzés szerint a férfi azóta nem elérhető, életjelet nem ad magáról, tartózkodási helye ismeretlen. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A személyleírás

Az 1969-ben, Sátoraljaújhelyen született férfi 176-180 centi magas, 110-120 kg súlyú, haja rövid, őszesbarna színű, szeme színe szürke és a bejelentés szerint július 19-én látták utoljára. A rendőrség már elrendelte a körözését.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Segítséget kérnek

„Kérjük, hogy aki az eltűnt személy jelenlegi tartózkodási helyével, vagy eltűnésének körülményeivel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a rendőrséget: a 107-es vagy 112-es központi segélyhívó telefonszámok a nap 24 órájában fogadják a bejelentők hívásait. vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámát” – írták.

Az eltűnt férfi

„Megvan, Budapesten tartózkodik”

A történet azonban érdekes fordulatot vett a hét elején. „Megvan, Budapesten tartózkodik” – írta egy kommentelő, „több sátoraljaújhelyi is találkozott vele a mai napon Pesten” – tette hozzá egy másik hozzászóló.

Többen látták

Többen megerősítették, hogy „az eltűnt ember” épnek és egészségesnek tűnt és volt, aki még egy fényképet is feltett arról, hogy Gábor egy bevásárlóközpontban tartózkodik.

Ismét köddé vált

A férfi azonban ezek után újra köddé vált és a rendőrség továbbra is a lakosság segítségét kéri a férfi megtalálásában.

„Miért nem értesítették a rendőrséget?”

„Nem értem, ha találkoztak vele, gondolom, mondták neki, hogy keresik. Miért nem jelentkezik akkor?” – tette fel valaki a költői kérdést. „Én azt sem értem, miért nem értesítették rögtön a rendőrséget, akik találkoztak vele?” – jött az újabb hozzászólás.

Mi lesz a történet vége?

A történet végét egyelőre nehéz megjósolni. Elképzelhető, hogy a férfi mentális problémákkal küzd, de az is lehet, hogy csak ki akart mozdulni az otthoni hétköznapokból. Egy biztos: családtagjait nem tájékoztatta szándékáról, így hivatalosan továbbra is keresi a rendőrség. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: az eltűnt férfi. Fotó: Facebook.